Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η Μέγκαν Μαρκλ έφυγε για Καναδά και άφησε τον Χάρι να τα βγάλει πέρα μόνος του

Η Μέγκαν Μαρκλ έφυγε για Καναδά και άφησε τον Χάρι να τα βγάλει πέρα μόνος του

Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση-βόμβα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πως παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα και στη Μ. Βρετανία δε μπορούν να συνέλθουν ακόμη από το σοκ. Το διάσημο, πλέον, #Megxit έπεσε σαν κεραυνός στα κεφάλια όλων, ακόμη και των γαλαζοαίματων, αφού ο Χάρι και η σύζυγός του με την απόφασή τους «έπιασαν» στον ύπνο τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να είναι απογοητευμένη και οργισμένη με τον αγαπημένο της εγγονό, αν και διέταξε να βρεθεί μία εφικτή λύση για το «διαζύγιο» και αυτό να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Κι ενώ ο βρετανικός Τύπος και η κοινή γνώμη κινούνται στους ρυθμούς του #Megxit, η «πέτρα του σκανδάλου» για πολλούς Μέγκαν Μαρκλ προχώρησε σε ακόμη μία κίνηση, που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς. Έφυγε για τον Καναδά, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση.

Όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, η Δούκισσα του Σάσεξ αναχώρησε χθές για τον Καναδά, αφήνοντας τον πρίγκιπα Χάρι να αντιμετωπίσει μόνος του στη Μ. Βρετανία τον κακό χαμό που προκάλεσε η απόφασή τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, η Μέγκαν επέστρεψε στον Καναδά, επειδή έχει αφήσει εκεί τον γιο της, Άρτσι μαζί με την νταντά του, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα επιστρέψει.

Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ακόμα ότι η Μέγκαν ούτως ή άλλως δεν σκόπευε να παραμείνει για καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έφτασε την περασμένη Δευτέρα μετά από διακοπές επτά εβδομάδων στο Βανκούβερ.


Πηγή