Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της ομιλία ως Δούκισσα του Σάσεξ

Η Μέγκαν Μαρκλ έβγαλε χτες τον πρώτο της λόγο ως Πριγκίπισσα του Σάσεξ. Χωρίς σημειώσεις και μιλώντας από καρδιάς, η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για το βιβλίο μαγειρικής που έφτιαξε σε συνεργασία με τις γυναίκες της Hubb Community Kitchen, τις οποίες ευχαρίστησε για το θερμό τους καλωσόρισμα αμέσως μετά τον ερχομό της στο Λονδίνο.

Στην εκδήλωση που έλαβε μέρος στο παλάτι του Κένσινγκτον, όπου οι ίδιες γυναίκες μαγείρεψαν ώστε να προωθήσουν το βιβλίο τους, η Μέγκαν μαγείρεψε και συνομίλησε μαζί τους ενώ δεν έλειψαν και οι εκδηλώσεις αγάπης.

Στην εκδήλωση βρίσκονταν επίσης ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι και η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, ώστε να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τις ιδιαίτερες μαγειρικές τους συνταγές οι οποίες έχουν επιρροές από 12 χώρες.

Ο πρίγκιπας Χάρι έδειχνε ιδιαίτερα περήφανος για την ομιλία της συζύγου του ενώ ο φακός τον εντόπισε να τις φτιάχνει και τα μαλλιά όταν τις τα χαλούσε ο αέρας.

Σε κάποιο σημείο της ομιλίας της, ο πρίγκιπας Χάρι και η μητέρα της αντάλλαξαν ένα χαμόγελο, με τα μέσα ενημέρωσης να το μεταφράζουν ως ένδειξη υπερηφάνειας για την Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ πάντως πέρα από δυναμική ήταν και άνετη, καθώς δε δίστασε να σχολιάσει το γεγονός ότι μερικοί έτρωγαν την ώρα που εκείνη έβγαζε λόγο.

Υπενθυμίζεται πως η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε τον πρόλογο του βιβλίου, που περιλαμβάνει συνταγές από μια ομάδα γυναικών, των οποίων η κοινότητα δέχτηκε πλήγμα από την φωτιά στον πύργο Γκρένφελ, όπου πέθαναν πάνω από 70 άνθρωποι. Τα έσοδα του βιβλίου θα βοηθήσουν την κουζίνα τους να παραμείνει ανοιχτή.

localStorage.clear();


Πηγή