Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η Μέγκαν Φοξ βρήκε νέο έρωτα και ο πρώην της «απαντά» με τα τρία τους παιδιά

Η Μέγκαν Φοξ βρήκε νέο έρωτα και ο πρώην της «απαντά» με τα τρία τους παιδιά

Ήταν πριν λίγο καιρό, όταν ο Μπράιαν Όστιν Γκριν επιβεβαίωνε τον χωρισμό του με την Μέγκαν Φοξ. Ωστόσο, τότε ο πάλαι ποτέ «Ντέιβιντ» από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβελρι Χιλς, εξηγούσε πόσο καλές σχέσεις είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του και πως και οι δύο ενδιαφέρονται για το καλό των τριών παιδιών που απέκτησαν στον γάμο τους.

Μάλιστα, ο Γκριν είχε υπερασπιστεί τη Φοξ σχετικά με τις φήμες πως βγαίνει με τον ράπερ MGK. Αλλά, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Και μάλλον κάπου εδώ τελείωσε και η πολιτισμένη σχέση του πρώην ζευγαριού. Και ας είναι καλά γι’ αυτό μία ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ με το νέο σύντροφο, που ενόχλησε τον πρώην.

Συγκεκριμένα, η εκρηκτική ηθοποιός ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία της με τον ράπερ και στη λεζάντα γράφει: «Επίπονα όμορφε άνδρα… η καρδιά μου σου ανήκει». Αυτή η δημόσια εξομολόγηση, μάλλον δεν άρεσε καθόλου στον Γκριν, αν κρίνουμε από τη δική του ανάρτηση που ακολούθησε λίγο μετά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Achingly Beautiful Boy… My heart is yours 🔪♥️🔪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox) στις

Και σε αυτή την ανάρτησή του στο Instagram ο ηθοποιός ενέπλεξε και τα τρία τους παιδιά, προκαλώντας την οργή πολλών διαδικτυακών του φίλων, θεωρώντας πως το παράκανε. Συγκεκριμένα, ο Γκριν ανέβασε φωτογραφίες και των τεσσάρων γιων του (μαζί και του πρωτότοκου που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο) και τις συνόδευσε με το σχόλιο: «Επίπονα όμορφα αγόρια μου, η καρδιά μου σας ανήκει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Achingly beautiful boys…… My heart is yours

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brian Austin Green (@brianaustingreen) στις

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το περιοδικό People, ο ηθοποιός είναι έντονα ενοχλημένος με τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, με την οποία δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε πως όσο η Μέγκαν Φοξ ζει τον έρωτα της με τον ράπερ, ο πρώην σύζυγος φροντίζει τα 3 τους παιδιά.




Πηγή