Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Μέγκι Ντρίο δε λέει ούτε «καλημέρα» με τις άλλες δύο της τριάδας

Η Μέγκι Ντρίο, η Μικαέλα Φωτιάδη και η Εύη Ιωαννίδου ήταν οι τρεις φίλες του Greece’s Next Top Model, που δημιούργησαν την περίφημη «τριάδα της φωτιάς», που όμοιά της δύσκολα συναντάς σε ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση. Μέσα στο σπίτι οι τρεις τους έμοιαζαν να είναι σαν μία γροθιά και θα περίμενε κανείς πως τελειώνοντας το παιγνίδι, θα παρέμεναν μία αχώριστη τριάδα.

Αλλά οι όποιες προσδοκίες και προβλέψεις διαψεύστηκαν και η Μέγκι Ντριο αποκαλύπτει στο «Secret» ότι πλέον δε λένε ούτε «καλημέρα». Και δεν κρύβει την απογοήτευσή της για το άδοξο τέλος της φιλίας τους, την οποία, όμως, δε διστάζει να χαρακτηρίσει «ψεύτικη»!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

«Η Μικαέλα και η Εύη δεν μου ευχήθηκαν καν καλή χρονιά. Ούτε καλά Χριστούγεννα», δηλώνει αρχικά.

Για να προσθέσει: «Οι δρόμοι μας χωρίστηκαν μετά το παιχνίδι. Τα κορίτσια είχαν δίκιο ότι έξω από το παιχνίδι δεν θα κάνουμε παρέα». Και δεν κρύβει την απογοήτευσή της, τονίζοντας, όμως, ότι είναι δυνατός άνθρωπος και όλα αυτά είναι για εκείνη, «μαθήματα ζωής».

Αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί η δήλωση της ότι η φιλία που είχαν οι τρεις τους μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model ήταν… ψεύτική. «Τελικά, η φιλία με τα κορίτσια ήταν μόνο για το GNTM και μόνο για την τηλεθέαση. Ήταν ψεύτική. Αν το ήξερα, δεν θα επέτρεπα να πάρουν δημοσιότητα στην πλάτη μου».

Και αποκάλυψε ότι η Εύη Ιωαννίδου την έχει κάνει unfollow στο Instagram.

localStorage.clear();


Πηγή