Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Μέγκι Ντρίο ξεσπά κατά της Εύης Ιωαννίδου: «Για μένα είναι ανύπαρκτη»

Η Μέγκι Ντρίο ξεσπά κατά της Εύης Ιωαννίδου: «Για μένα είναι ανύπαρκτη»

Κατά της Εύης Ιωαννίδου στρέφεται η Μέγκι Ντρίο λέγοντας πως «είναι ανύπαρκτη». Την ώρα που μιλούσε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι YES» για τον τελικό του GNTM, πέρασε από μπροστά της η πρώην φίλη της και μόλις την είδε έκανε μια γκριμάτσα ενώ στη συνέχεια της γύρισε την πλάτη.

«Ο τελικός του GNTM ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Υπάρχει τελικά ψηφοφορία; Μήπως αυτή η ψηφοφορία δεν ανοίγει ποτέ; Ο κόσμος ήθελε την Άννα Μαρία, οπότε αν έβγαζαν την Κάτια θα τρώγανε το πέσιμο από όλη την κοινωνία. Οπότε, σου λέει, να το μοιράσουμε διά δύο», ανέφερε η Μέγκι Ντρίο πριν ακόμη δει την Εύη Ιωαννίδου.

Μόλις η δημοσιογράφος την πληροφόρησε πως περνάει η Εύη Ιωαννίδου φανερά εκνευρισμένη η Μέγκι διερωτήθηκε: «Κάνατε πέσιμο στο διεθνές μοντέλο; Πηγαίνετε να την πιάσετε, είναι διεθνές μοντέλο αυτή τη στιγμή, πάει στο επίπεδο της Ναόμι Κάμπελ και πρέπει να την ρωτήσετε για τη διεθνή καριέρα που έχει κάνει». «Την ειρωνεύομαι γιατί αυτό το ύφος πια, μου είπαν και τα κορίτσια που ήταν μαζί της τώρα, ότι μπήκε στα καμαρίνια, δεν χαιρέτησε καμία, της κοιτούσε όλες με αυτό το φρύδι το σηκωμένο. Κατέβα από το καλάμι σου Εύη μου. Σε παρακαλώ, κατέβα από το καλάμι σου και πες και στον κόσμο τις κακίες που κάνεις πισώπλατα στις φίλες σου» πρόσθεσε.


Πηγή