Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η Μέλανι Γκρίφιθ ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα στα 62 της

Η Μέλανι Γκρίφιθ ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα στα 62 της

Η Μέλανι Γκρίφιθ μπορεί να είναι πλέον 62 χρονών και κάτι μηνών αλλά τολμά να ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και ψηλοτάκουνες γόβες εντυπωσιάζοντας με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Υπήρξε σύμβολο του σεξ στα νιάτα κι έγραψε την δική της κινηματογραφική ιστορία.

Πριν λίγο καιρό, η Μέλανι Γκρίφιθ διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος, στο πρόσωπο και η διάσημη ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους για τη σημασία των προληπτικών εξετάσεων.

Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram μία selfie όπου ποζάρει μετά την ολοκλήρωση ακόμη μίας θεραπείας, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Αν κάνετε ηλιοθεραπεία, εκτίθεστε με τις ώρες στον ήλιο, να προσέχετε! Να χρησιμοποιείτε αντηλιακό. Να εξετάζεστε από το δερματολόγο σας. Αν δεν έχετε, βρείτε κάποιον ή πηγαίνετε στην πλησιέστερη κλινική και ζητήστε εξέταση».

Δείτε την Μέλανι Γρίφιθ να ποζάρει με τα εσώρουχα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

So these 2 awesome, creative, incredibly chic [email protected] and @simoneharouche have started this amazing new lingerie line @thekitundergarments ???????? I love everything they have made and btw want one of each! They also donate a portion of anything you buy to charity. ♥️♥️♥️♥️ FOLLOW THEM!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELANIE (@melaniegriffith) στις




Πηγή