Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Μαντόνα μετέτρεψε τον φόρο τιμής στην Αρίθα Φράνκλιν σε φιάσκο

Ο κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την Μαντόνα. Η 60χρονη τραγουδίστρια ήταν εκείνη, που ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων του MTV, για να αποτίσει φόρο τιμής στην Αρίθα Φράνκλιν.

Κι ενώ, θα περίμενε κανείς ότι η «Βασίλισσα της Ποπ» θα τιμούσε τη «Βασίλισσα της Σόουλ», που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, όπως της άξιζε, εκείνη προχώρησε σε έναν φόρο τιμής της… αφεντιάς της! Η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή και για κάμποσα λεπτά, μιλούσε μόνο για τον εαυτό της.

Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, για τις πρώτες της δουλειές, για τα οικονομικά ζόρια που τράβηξε τον πρώτο καιρό. Α ναι, αναφέρθηκε στην Φράνκλιν, ως τη γυναίκα που την ενέπνευσε και τη δυνάμωσε και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. Η Μαντόνα, ε, μη μπερδευόμαστε.

«Η Αρίθα Λουίζ Φράνκλιν άλλαξε την πορεία της ζωής μου. Έφυγα από το Ντιτρόιτ όταν ήμουν 18 ετών με 35 δολάρια στην τσέπη μου. Το όνειρό μου ήταν να τα καταφέρω ως επαγγελματίας χορεύτρια μετά από πολλά χρόνια αγώνα και αφού ήμουν άφραγκη», ήταν η εισαγωγή τους παραληρηματικού εγωκεντρισμού της. Μάλιστα, η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μία παραδοσιακή αφρικάνικη ενδυμασία, υποθέτουμε, θέλοντας να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την σπουδαία Φράνκλιν.

Και μπορεί το κοινό που βρέθηκε στα βραβεία να ήταν κάπως μουδιασμένο με όσα παρακολούθησε επί σκηνής, όμως, οι χρήστες του Twitter «πήραν» το όπλο τους και «πυροβόλησαν» κατά ριπάς τη Μαντόνα, για τον τρόπο που παρουσίασε το αφιέρωμα. Και το οποίο μετέτρεψε σε απόλυτο φιάσκο!

localStorage.clear();


Πηγή