Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μαντόνα: Δεν έχω κάνει σέξ με άνδρα με μικρό πέος

Η Μαντόνα ολόγυμνη στη μπανιέρα της στέλνει το μήνυμά της για τον κορονοϊό

Τις δικές της σκέψεις για τον κορονοϊό θέλησε να μοιραστεί η Μαντόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μόνο που η «Βασίλισσα της Ποπ» το έκανε με έναν… αλλόκοτο τρόπο, που μόνο ασχολίαστος δεν πέρασε από τους χρήστες τους Twitter αλλά και τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Κι αυτό διότι επέλεξε να μοιραστεί τις σκέψεις για την πανδημία, ολόγυμνη στη μπανιέρα του σπιτιού της, την οποία είχε γεμίσει ροδοπέταλα, ενώ παντού στον χώρο υπήρχαν κεράκια. Η Μαντόνα ανέβασε, λοιπόν, στο λογαριασμό της στο Twitter το επίμαχο βίντεο, όπου σε αυτό τονίζει μεταξύ άλλων, πως ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις, αν είσαι δηλαδή πλούσιος ή φτωχός.

«Δε νοιάζεται πόσο πλούσιος είσαι, πόσο διάσημος είσαι, πόσο αστείος είσαι, πόσο έξυπνος είσαι, πού μένεις, πόσων χρονών είσαι, πόσο εκπληκτικές είναι οι ιστορίες που μπορείς να διηγηθείς» ακούγεται να λέγεται στο βίντεο.

Και συνεχίζει, εξηγώντας πως δεν κάνει διακρίσεις ποιον χτυπά κι έτσι μας έχει κάνει όλους ίσους. Στο ίδιο βίντεο, η 61χρονη σταρ στέλνει και το μήνυμά της, με τη φράση «Είμαστε όλοι επιβάτες στην ίδια βάρκα, κι αν βουλιάξει θα βυθιστούμε μαζί», η οποία συνόδευε στις συναυλίες της την επιτυχία της, «Human Nature».

Πάντως, οι ακόλουθοί της – αν κρίνουμε από τα σχόλια κάτω από το βίντεο – δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται με την εικόνα της μέσα στη μπανιέρα και το όλο σκηνικό.




Πηγή