Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για τις ψυχρές σχέσεις με την αδελφή της, Μάρθα

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για τις ψυχρές σχέσεις με την αδελφή της, Μάρθα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε μεταξύ άλλων και για τις σχέσεις της με την αδελφή της Μάρθα Κουτουμάνου και την ανιψιά της Ζένια Μπονάτσου, μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρης.

«Με την Μάρθα δεν τα βρίσκουμε, ποτέ δεν ήμασταν πολύ δεμένες. Δεν έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι, όταν εγώ μεγάλωνα η Μάρθα έφυγε από το σπίτι. Μετά παντρεύτηκε. Πάντα ήμασταν κοντά αλλά όχι αυτό που είσαι με την αδελφή σου και μεγαλώνεις μαζί. Είμαστε και τελείως αντίθετες, άσπρο η Μάρθα, μαύρο εγώ. Δεν με στεναχωρεί αυτό. Μπορεί να ακουστεί και λίγο χοντρό, αλλά αυτό είναι η πραγματικότητα. Εγώ με τους γονείς μου έχω μεγαλώσει. Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει, νοιάστηκαν για μένα, είναι δίπλα μου. Η αδερφή μου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό σε μένα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλω να έχω εντάσεις. Και ειδικά με ανθρώπους που είναι της οικογένειας μου. Θα διαφωνήσω, θα παρεξηγηθώ, αλλά δε μπορώ να γίνεται συνέχεια αυτό. Με κουράζει, θέλω να κοιτάω μπροστά. Κάνουμε τις επιλογές μας, είμαστε σε μία άλφα ηλικία, είμαστε ώριμες γυναίκες, ο καθένας πρέπει να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να βάλει κάποια όρια, κάποιους όρους. Αυτό δεν άλλαξε ούτε με τον θάνατο της μαμάς. Και με τα άλλα παιδιά του μπαμπά μου είμαστε σε απόσταση γιατί μεγάλωσαν αλλού. Τους έβλεπα μόνο στις γιορτές. Τα αδέλφια μου έχουν μεγαλύτερο δέσιμο με τη Μάρθα γιατί πριν γεννηθώ εγώ, έκαναν περισσότερη παρέα, ήταν πιο κοντά».

Αν νιώθει μοναξιά, είπε: «Νιώθω λίγο. Καμιά φορά νιώθω ότι δεν έχω ούτε τον μπαμπά μου. Νιώθω κάποιες φορές ότι εγώ είμαι περισσότερο γονιός του μπαμπά μου, παρά ο μπαμπάς σε εμένα. Αλλά οκ και; Η μαμά μου ήταν μόνη της από 7 χρονών, από όταν πέθανε και η μαμά της. Και η μαμά μου ένιωθε μόνη της».

Για την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου ανέφερε: «Είπε ότι δεν έχουν σχέσεις με τον πατέρα μου. Από τη στιγμή που επιλέξανε να μην έχουν σχέση με τον πατέρα μου, εγώ στηρίζω τον πατέρα μου. Τον στηρίζω γιατί με έχει στηρίξει κι αυτός. Δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει, εκεί που με έχουν μεγαλώσει. Ο πατέρας μου με έχει ανάγκη, ο πατέρας μου με έχει μεγαλώσει, δεν θα τον άφηνα ποτέ μόνο του. Οπότε, από τη στιγμή που επιλέξανε να μην μιλάνε με τον πατέρα μου, εγώ δεν μπορώ να επιλέξω αυτόν τον δρόμο.

Για το αν ο λόγος που δεν μιλάνε με τον πατέρα της είναι η σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη, είπε: «Δεν ξέρω. Ρώτησέ την, αλλά εγώ είμαι με το μέρος του πατέρα μου 100%. Δε μπορώ να τον αφήσω μόνο του. Κι από τη στιγμή που ήταν επιλογή της μητέρας μου, στηρίζω την επιλογή της».


Πηγή