Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η Μαρία Κίτσου για τη μάχη της με την κατάθλιψη

Η Μαρία Κίτσου ως άλλη «Λίζα Πετροβασίλη» το… έριξε στο τουίστ

Τα γυρίσματα της σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζονται κανονικά τηρώντας όμως όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές βρίσκονται επί πολλές ώρες στο σετ και πραγματοποιούν τα απαιτητικά γυρίσματα.

Ωστόσο, δεν λείπουν και οι στιγμές χαλάρωσης και η όρεξη για πλάκα και αστεία.

Σε ένα τέτοιο διάλειμμα η Μαρία Κίτσου, η τηλεοπτική Λενιώ, θυμήθηκε τη «Λίζα Πετροβασίλη» από την ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» και ως άλλη Αλίκη Βιουγιουκλάκη το έριξε στο τουίστ.

Ο «καθηγητής Φλωράς» όμως την είδε και φυσικά την κατσάδιασε. Ποιος είναι ο καθηγητής Φλωράς; Μα ο συμπρωταγωνιστής της στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», Δημήτρης Γκοτσόπουλος ο οποίος απαθανάτισε το σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instgagram.

«”Όταν το Λενιώ μου γυρίζει στο Διαφάνι”. Πίσω από τις κάμερες συμβαίνουν και αυτά! Ο καθένας το αντιμετωπίζει όπως μπορεί και αντέχει! Καλή δύναμη και καλή εβδομάδα σε όλους μας!!!» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο ο «Λάμπρος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Όταν το Λενιώ μου γυρίζει στο Διαφάνι” Πίσω από τις κάμερες συμβαίνουν και αυτά! Ο καθένας το αντιμετωπίζει όπως μπορεί και αντέχει! Καλή δύναμη και καλή εβδομάδα σε όλους μας!!! #agriesmelisses @ant1tv @marika.kitsou.official @dimitris.gkotsopoulos.official #action

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gkotsopoulos Dimitris (@dimitris.gkotsopoulos.official) στις




Πηγή