Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Μαρία Μενούνος ήρθε στην Ελλάδα για το γάμο της

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Μαρία Μενούνος. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ήρθε στη χώρα για τον γάμο της, που θα γίνει την Κυριακή στο χωριό του πατέρα της, το Άκοβο Αρκαδίας. Λαμπερή, χαμογελαστή και ντυμένη με αθλητικές φόρμες, η Μαρία Μενούνος χάρισε απλόχερα χαμόγελα σε όσους την πλησίασαν στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μάλιστα, η διάσημη παρουσιάστρια, που δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την Ελλάδα, δε δίστασε να χορέψει μέχρι και συρτάκι με τις ρεπόρτερ, που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να καταγράψουν την άφιξή της.

Όσο αφορά το γάμο, τα πάντα είναι έτοιμα για τη στιγμή που η παρουσιάστρια και ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Κέβιν Αντεργκάρο θα παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο (είχαν παντρευτεί την Πρωτοχρονιά με πολιτικό στην Times Square, σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση). Μάλιστα, σκοπεύουν να τηρήσουν πιστά τις παραδόσεις και όπως είπε και η ίδια: «Ο γάμος θα είναι ένα μεγάλο πανηγύρι».

Η αναγγελία του γάμου έγινε σε κρητική εφημερίδα. «O Κέβιν – Μιχαήλ Αντεργκάρο του Μικαέλ και της Κάθλιν το γένος Τζιαλόνγκο, που γεννήθηκε στη Βοστόνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α και η Μαρία Μενούνος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας το γένος Καπερνέκα που γεννήθηκε στην Βοστόνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ,θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Άγιο. Νικόλαο στο Άκοβο Αρκαδίας» έγραφε η αναγγελία.

Ο σύντροφός της πριν λίγα χρόνια είχε βαφτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος, σε μία συγκινητική τελετή. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και Σωτήρης Κυρανάκος. Οι δύο τελευταίοι τη συνόδευσαν και στο ταξίδι της από Αμερική.

localStorage.clear();


Πηγή