Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Μαρία Σολωμού ξεκαθαρίζει: Είναι ή δεν είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte; [βίντεο]

«Οι μεγαλύτεροι έρωτές μου δεν μαθεύτηκαν ποτέ», δήλωσε η Μαρία Σολωμού ενώ ξεκαθάρισε και το αν είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Σολωμού, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στους άγνωστες έρωτες της ζωής της, στον τρόπο που πήρε τον ρόλο της «Ράνιας» στη σειρά «Singles» αλλά και στη… σχέση της με τον Mente Fuerte.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία Σολωμού για τον Μάριο Αθανασίου

Για τον Μάριο Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού είπε: «Έχω ερωτευτεί σε όλες μου τις σχέσεις τρελά. Έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει, με έχουν απατήσει, τους έχω απατήσει, έχουμε κλάψει, ήταν πολύ έντονες όλες μου οι σχέσεις. Είχαμε τελειώσει με τον Μάριο και μου είπε, ”Μαρία θα φύγω από το σπίτι”. Ήταν σαν να μου έλεγε πως αλλάζει πλανήτη. Τον παρακαλούσα, του έλεγα, ”είναι μεγάλο το σπίτι θα μείνουμε εδώ. Δεν θέλω να φύγεις”. Δεν ξανασκέφτηκα ποτέ να κάνω παιδί και μου είχε ζητηθεί από όλες τις σχέσεις μου».

Η Μαρία Σολωμού για το αν είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte

Για τον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού ξεκαθάρισε: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται μία εικόνα δική μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».

Η Μαρία Σολωμού για τον ρόλο της «Ράνιας» στη σειρά «Singles»

Για τον ρόλο της ως «Ράνια» στους «Singles», η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε: «Έκανα τσαμπουκά για να παίξω τη Ράνια. Μου έλεγαν πως δεν με θέλουν γιατί ήμουν πολύ όμορφη και πολύ μικρή για να κάνω την κακιά στριμμένη. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Δεν μπορώ να βγω και να κάνω τη χαριτωμένη, θα γελάσει το πανελλήνιο. Το να κάνω κάποιον άλλον, να βάλω τα φουστανάκια μου και να κάνω τη γλυκούλα δεν υπάρχει περίπτωση δεν είναι η persona μου. Μία απάντηση ήταν ”πόσα θες και εγώ θα στα δώσω”. Δεν δουλεύω επί χρήμασι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να το έχω κάνει πιο μικρή που θα μπορούσα να έχω βγάλει και περισσότερα λεφτά. Ναι, μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Με ρώτησαν, ”τι θες από τη ζωή σου; θες ένα μικρό νησί;”, απάντησα ”δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε”»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή