Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Μελίντα Γκέιτς όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει σαν μοντέλο στο Λονδίνο, με την καλλονή μικρή της κόρη

Εχει περάσει αρκετός καιρός από τη στιγμή που στον πανδημικό κόσμο έσκαγε η βόμβα του διαζυγίου των Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.

Εκτοτε έχει περάσει πολύς καιρός, πολλές αποκαλύψεις και από τις δυο πλευρές, με τον καθένα από τους Γκέιτς να ακολουθεί ύστερα από τρία παιδιά και πολλά χρόνια κοινής ζωής, διαφορετικούς δρόμους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μελίντα και Φοίβη Γκέιτς στο Λονδίνο

Ενας τέτοιος δρόμος έβγαλε την Μελίντα Γκέιτς στο Λονδίνο, παρέα με την μικρότερη κόρη της Φοίβη.

Η γενική διευθύντρια της Microsoft φαίνεται ότι διασκέδασε παρέα με την 19χρονη στο Λονδίνο, ποζάροντας όπως τα μοντέλα για να κάνουν πλάκα στο Instagram.

Στο βίντεο που μοιράστηκε η Phoebe Gates τη Δευτέρα, έδειχνε την Μελίντα Γκέιτς να ποζάρει όπως τα μοντέλα στη βρετανική πρωτεύουσα. «Μαμά: Ας βγάλουμε μερικές φωτογραφίες. OK supermodel» έγραψε η μικρή Γκέιτς στην αρχή του κλιπ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η μαμά μου σίγουρα ξέρει καλύτερα», έγραψε στη συνέχεια η Phoebe.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μπιλ και η Μελίντα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1994 και ήταν μαζί για 27 χρόνια πριν ανακοινώσουν ότι παίρνουν διαζύγιο τον Μάιο του 2021. Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, μεταξύ την Phoebe, 19 ετών, την Jennifer, 25 ετών, και τον Rory, 23 ετών.

Το ταξίδι μητέρας-κόρης έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η Phoebe δέχτηκε ρατσιστικές προσβολές από trolls στο Instagram που την επέκριναν γιατί βγαίνει με έναν μαύρο άνδρα.

Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι είχε σχέση με τον μυστηριώδη άνδρα τον περασμένο μήνα, όταν μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της αγκαλιά μαζί του στο Instagram.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, δεκάδες άνθρωποι άφησαν άσχημα σχόλια στις φωτογραφίες, με κάποιους να την κατακεραυνώνουν επειδή έχει σχέση με έναν μαύρο και άλλους να τον κατηγορούν ότι την χρησιμοποιεί για τα χρήματά της.

Η νέα ζωή της Μελίντα Γκέιτς

Εν τω μεταξύ, η Μελίντα έχει επιδιώξει μια σειρά από νέα σχέδια μετά το χωρισμό της από τον Μπιλ τον Μάιο του 2021, μετά από 27 χρόνια γάμου, με πιο πρόσφατη την ανακοίνωση μιας συνεργασίας με την Ένωση Γυναικείου Τένις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μελίντα – η οποία θεωρείται ότι έλαβε σχεδόν το ήμισυ της περιουσίας του πρώην συζύγου της, η οποία υπολογίζεται σε 130 δισεκατομμύρια δολάρια, στο διακανονισμό του διαζυγίου τους, όταν αυτός οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του περασμένου έτους – ανακοίνωσε το έργο στο φετινό Wimbledon, όπου συμμετείχε σε συνέντευξη Τύπου για να μοιραστεί τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μεταξύ της WTA και του ιδρύματός της και του Μπιλ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας οι δύο οργανισμοί θα συνεργαστούν για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υγεία και τη διατροφή των γυναικών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα θα προωθήσουν την ισότητα των φύλων και τη γυναικεία ηγεσία.

Ωστόσο, η μητέρα τριών παιδιών έχει κάνει βήματα και στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας τον Μάρτιο ότι βγαίνει ραντεβού και ότι σύντομα θα ήθελε να βρει ξανά τον έρωτα.


Πηγή