Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και έκανε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει»

Μια συνέντευξη με αρκετό χιούμορ παραχώρησε ο κριτής της δημοφιλούς εκπομπής μαγειρικής MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά του, ενώ δήλωσε και «φανατικός εργένης»… μέχρι τώρα!

‘Έχουμε μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα μας, οπότε είναι η μεγάλη μας αδυναμία και η δική μου και του αδερφού μου. Επειδή είμαι κοπρίτης, η μητέρα μου μένει Νέα Σμύρνη, εγώ είμαι στο Φάληρο και πηγαίνει η κακομοίρα παίρνει τα ρούχα από το Φάληρο, τα πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη, τα πλένει και τα ξαναγυρνάει. Αυτό είναι ο ορισμός του κοπρίτη», ανέφερε στη συνέντευξή του.

«Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και δούλευε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει», συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Κάνω βόλτες με τη μηχανή στον ελεύθερο μου χρόνο. Βόλτες με τα σκυλιά μου. Έχω δυο σκυλιά και έναν γάτο. Δεν έχω να σου πω κάτι ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Μέχρι τώρα είμαι φανατικός εργένης. Εγώ απολαμβάνω και τη μοναξιά μου. Μέχρι τώρα όμως!», σημείωσε ακόμη.

«Έχω διώξει αμέτρητους μάγειρες λόγω χαρακτήρα. Το παρατσούκλι μου είναι μαγειροφάγος», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

localStorage.clear();


Πηγή