Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η μητέρα της Άννας Βίσση σώθηκε από θαύμα στη φωτιά στο Μάτι

Σχεδόν σαράντα ημέρες, μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι, όπου 98 συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους και η Άννα Βίσση μιλά για τη μητέρα της και πώς σώθηκε από θαύμα την «μαύρη» εκείνη Δευτέρα. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια βρίσκεται στην Κύπρο και μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την τραυματική εμπειρία της από τη φονική φωτιά στην Ανατολική Αττική, την 23η Ιουλίου.

Άλλωστε, η μητέρα της Σοφία εκείνη την ημέρα βρισκόταν στο εξοχικό της κόρης της Νίκης, το οποίο έκαψε η πύρινη λαίλαπα στο καταστροφικό διάβα της. «Για δυο λεπτά η μητέρα μου θα ήταν ένα από τα θύματα. Φίλοι και εγγόνια την μάζεψαν και έφυγαν. Ήταν από αυτούς που έφυγαν από το σωστό δρόμο και γλίτωσαν από αυτό το μοιραίο μποτιλιάρισμα« δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Άννα Βίσση τις δύσκολες εκείνες ώρες βρισκόταν με την αδελφή της, Νίκη στη Θεσσαλονίκη και μέσα από αυτήν βίωσε και η ίδια όλο το δράμα, όπως εκτυλίχθηκε από το ξεκίνημά του. «Ζούσα όλο το δράμα της αδελφής μου. Ήταν στα τηλέφωνα, έψαχνε τον άνδρα της, τα παιδιά της. Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή, που της είπε ο άνδρας της ότι έβλεπε το σπίτι να καίγεται. Ήταν πολύ σκληρό», δήλωσε συγκινημένη.

localStorage.clear();


Πηγή