Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η Μισέλ Ουίλιαμς είπε το «ναι» στον χρηματιστή της

Του έχει πει το «ναι», κατά τα φαινόμενα. Ο λόγος για την Μισέλ Ουίλιαμς και τον επιχειρηματία Άντριου Γιούμανς. «Θέλει ένα καλό παιδί και μια σταθερή οικογενειακή ζωή» είπε πηγή στην US Weekly.

Η Μισέλ και ο Άντριου βλέπονται εδώ και έξι μήνες, αλλά τίποτα δεν έδειχνε ότι η σχέση θα περνούσε σε άλλο επίπεδο. Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν ότι κάτι έτρεχε όταν η 37χρονη ηθοποιός του «All The Money In The World» έδειχνε με υπερηφάνεια ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, στην τελετή στο Beverly Hilton Hotel για τα 75α βραβεία «Χρυσές Σφαίρες».

Κρατά την ιδιωτική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά λέγεται ότι τους είδαν να φιλιούνται τον περασμένο Ιούλιο στη Ρώμη, όπου η Μισέλ είχε πάει διακοπές με την κόρη της, Ματίλντα. Μάλιστα, αρνήθηκε ότι το μονόπετρο είχε να κάνει με αρραβώνα, στο People είπε ότι ήταν «απλώς, ένα όμορφο κόσμημα», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Βεβαίως, η τελετή απονομής των «Χρυσών Σφαιρών» δεν ήταν η μοναδική φορά που η Μισέλ εθεάθη με το μονόπετρο. Το φόρεσε και στα μέσα Δεκεμβρίου, στην παγκόσμια πρεμιέρα του «All The Money In The World», στο Λος Άντζελες.

Πριν τον Άντριου, η Μισέλ έβλεπε τον Ντάστιν Γέλεν, αλλά μετά από σχέση ενός χρόνου χώρισαν τον Μάιο του 2014. Και πριν τον Ντάστιν, σχέση – πάλι για έναν χρόνο – με τον Τζέισον Σίγκαλ (χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2013).

Η Μισέλ έχει μια κορούλα από τον Χιθ Λέτζερ, την οποία και λατρεύει, που έφυγε από υπερβολική δόση συνταγογραφημένων ναρκωτικών το 2007, τρεις μήνες μετά τον χωρισμό τους. Τον Νοέμβριο που πέρασε έλεγε, στο περιοδικό Porter:

«Την έβλεπα, κάτω από τον ζεστό ήλιο, με το μαγιό της, ν’ ανεβαίνει στο ποδήλατό της, να χαμογελά και να κάνει νεύμα με το χέρι καθώς έφευγε να πάει να βρει τους φίλους της. Γύρισα στο σπίτι και ξέσπασα σε λυγμούς γι’ αυτήν την απίθανα απλή στιγμή – απλή, καθημερινή ευτυχία. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι τα καταφέραμε. Όχι μόνο ότι είμαστε εντάξει, αλλά ότι είναι ευτυχισμένη».

Παραδέχθηκε ότι «ποτέ δεν θα νιώσει πως είναι σωστό» να μεγαλώνει την κόρη της χωρίς τον πατέρα της. Ίσως ο Άντριου αποδειχθεί «πατέρας» για τη Ματίλντα.

localStorage.clear();


Πηγή