Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Η Μπέλα Χαντίντ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο σε αστυνομικούς που δεν φοράνε τη μάσκα

Η Μπέλα Χαντίντ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο σε αστυνομικούς που δεν φοράνε τη μάσκα

Πολλοί είναι οι διάσημοι στην Αμερική που δημόσια εκφράζουν την αγανάκτησή τους για εκείνους που δεν τηρούν τα μέρα προστασίας για τον κορονοϊό και δεν φοράνε μάσκες. Μετά τον Τομ Χανκς και την Τζένιφερ Άνιστον, ήρθε η σειρά της Μπέλα Χαντίντ να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να φοράνε τη μάσκα, αφού πρόκειται για την ασφάλεια όλων.

Μόνο που το διάσημο μοντέλο το έκανε με έναν διαφορετικό τρόπο, αφού ξέσπασε μέσω του Instagram και αφορμή στάθηκαν αστυνομικοί της Νέας Υόρκης. Συγκεκριμένα, μόλις η Χαντίντ είδε μία ομάδα αστυνομικών που στέκοντας στο δρόμο, χωρίς να φοράνε μάσκα, έγινε έξαλλη.

Και φρόντισε να διαμαρτυρηθεί, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο, όπως όλοι είδαμε στο στόρι που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram. Στις επίμαχες φωτογραφίες που ανέβασε, η ίδια φοράει κανονικά τη μάσκα της.

Στο ένα στόρι τονίζει πόσο σημαντική είναι η μάσκα για την ασφάλεια όλων, όχι μόνο της δική μας.

«Έι, αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, οι μάσκες είναι για την ασφάλεια όλων μας, όχι μόνο για τη δική σας», έγραψε το μοντέλο, προτρέποντας με κεφαλαία γράμματα τους εκατομμύρια follower της να φοράνε μάσκα.

Στο άλλο στόρι, ποζάρει μπροστά από τρεις αστυνομικούς που δείχνουν να την κοιτάζουν, με τα χέρια της σταυρωμένα στο στήθος. «Δείχνετε σαν χαζοί», γράφει δείχνοντας με βελάκια τους αστυνομικούς χωρίς μάσκα.

Η Μπέλα Χαντίντ ανήκει στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μιας κι έχει εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα λόγω της νόσου του Λάιμ από την οποία πάσχει. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της πανδημίας είχε παραμείνει σε καραντίνα με την μητέρα της στη φάρμα τους στην Πενσιλβάνια, αλλά έχει επιστρέψει στη Νέα Υόρκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Πηγή