Κυριακή , 5 Μάιος 2024

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιστρέφει: Πότε κυκλοφορεί το ντουέτο – έκπληξη με τον Έλτον Τζον

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να ακούσετε το πολυαναμενόμενο ντουέτο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Έλτον Τζον.

Οι δύο καλλιτέχνες, ανανεώνουν το κλασικό «Tiny Dancer» του Rocketman που κυκλοφόρησε το 1972. Αφού επιβεβαίωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το ανανεωμένο τραγούδι, “Hold Me Closer”, ήταν στα σκαριά, ο Βρετανός μουσικός, αποκάλυψε την Παρασκευή (19 Αυγούστου) ότι το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η είδηση ​​ανέβηκε στα social media του Έλτον Τζον και συνοδεύτηκε από ένα πολύ χαριτωμένο στιγμιότυπο των δύο τραγουδιστών ως παιδιά δίπλα-δίπλα
καθώς και μία πιο πρόσφατη φωτογραφία τους να χαμογελούν μαζί. Στις παιδικές φωτογραφίες βλέπουμε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να ποζάρει όλο χάρη φορώντας ένα ροζ φορεματάκι και τον Έλτον Τζον να παίζει σε ένα πιάνο φορώντας κοντό παντελόνι και blazer.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το “Tiny Dancer”, που αρχικά συμπεριλήφθηκε ως μέρος του άλμπουμ του John το 1971, Madman Across the Water, κυκλοφόρησε ως single το 1972 και έφτασε στο Νο. 41 του Billboard Hot 100. Το τραγούδι θεωρείται σήμερα ως ένα από τα κορυφαία κλασικά έργα του Έλτον.

Το “Hold Me Closer” θα είναι η πρώτη νέα μουσική κυκλοφορία της Britney μετά το άλμπουμ της, Glory το 2016, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα σηματοδοτήσει την επίσημη επιστροφή της στη μουσική μετά το τέλος της επίμαχης, 13χρονης εποπτείας της από τον πατέρα της. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το τραγούδι έχει διαρρεύσει προκαλώντας οργή στους θαυμαστές της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.


Πηγή