Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Η Μπριγκίτε Νίλσεν στην πρεμιέρα του πρώην συζύγου της Σιλβέστερ Σταλόνε

Η Μπριγκίτε Νίλσεν στα 54 της εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της. Η πανύψηλη ξανθιά με καταγωγή από την Δανία πρόσφατα έγινε για πέμπτη φορά μαμά και καλωσόρισε την κόρη της τον Ιούνιο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την πανέμορφη κόρη μας στις ζωές μας» δήλωσε το ζευγάρι στο περιοδικό People. «Ήταν μακρύς ο δρόμος, άξιζε πολύ. Δεν έχουμε υπάρξει ποτέ πιο ερωτευμένοι».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Η 55χρονη Μπριγκίτε Νίλσεν έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του πρώην συζύγου της, Σιλβέστερ Σταλόνε «Creed II» στη Νέα Υόρκη και φρόντισε και πάλι να ξεχωρίσει.

Φορώντας ένα κρεμ μακρύ φόρεμα, το οποίο διέγραφε το κορμί της, η 55χρονη πόζαρε με στιλ και με αέρα στους φωτογράφους.

Η Μπριγκίτε Νίλσεν παντρεύτηκε με τον Σιλβέστερ Σταλόνε το 1985 και χώρισαν δύο χρόνια αργότερα το 1987. Ο ίδιος δήλωσε αργότερα ότι δεν θυμόταν και πολλά από την κοινή συζυγική τους ζωή.

Η Νίλσεν πορεύτηκε έτσι χωρίς αυτόν και συνέχιζε να παίζει σε ταινίες δεύτερης διαλογής, πριν μετατραπεί σε παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα γενικώς.

Στην αυτοβιογραφία της περιγράφει λεπτομερώς την τολμηρή προσέγγισή της στον ηθοποιό, τον οποίο σπεύδει να χαρακτηρίσει «τον πιο σέξι, τον πιο απολαυστικό άντρα που είχα δει ποτέ μου».

localStorage.clear();


Πηγή