Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η νέα απάντηση της Μίνας Αρναούτη για το ποιος οδηγούσε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη

Η νέα απάντηση της Μίνας Αρναούτη για το ποιος οδηγούσε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη

Μια νέα μαρτυρία, αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν οδηγούσε το τζιπ του στη μοιραία διαδρομή που του στέρησε τη ζωή αλλά καθόταν στη θέση του συνοδηγού επικαλείται η οικογένεια του τραγουδιστή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν μέσα στο τζιπ το μοιραίο βράδυ, απαντά στα δημοσιεύματα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.

Συγκεκριμένα, η Μίνα Αρναούτη ανάρτησε στο facebook της ένα άρθρο από τα ellinikahoaxes.gr, το οποίο είχε δημοσιευτεί τον Φεβρουάριο του 2017 και υπογράμμισε δύο συγκεκριμένες προτάσεις.

«”Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα“» και «”Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού”», ήταν οι δύο προτάσεις τις οποίες επέλεξε η Μίνα Αρναούτη για να δώσει τη δική της απάντηση.

«Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι…

Δημοσιεύτηκε από Mina Arnaouti στις Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020




Πηγή