Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η νέα απάντηση του Γιώργου Μαυρίδη για τη Νικολέττα Ράλλη

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την παρέα» βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης. Και ο παρουσιαστής ρώτησε τον καλεσμένο του για τη σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

«Πιστεύεις ότι τα 27 επεισόδια Beat Buzzer με τη Νικολέττα Ράλλη θα μπορούσες να μην τα ξαναγράψεις; Εννοώ, δηλαδή, αν αργότερα, το Beat Buzzer κάνει άλλον έναν δρόμο, και βρεθεί άλλη μια ωραία κοπέλα, επίσης στο δρόμο σου, και περνάτε πολύ όμορφα, πιστεύεις ότι θα ξανακάνετε 28 επεισόδια; Σχεδόν το μετάνιωσες; Αυτή είναι η ερώτηση μου» ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς τον καλεσμένο του.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Για να του απαντήσει εκείνος: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Εννοείται ότι θα την καλέσω αν έχει να πει κάτι τηλεοπτικά». Και στη συνέχεια εξήγησε ότι η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε σε αρκετά από τα επεισόδια του παιγνιδιού που παρουσιάζει, επειδή ήταν καλή και απαντούσε σωστά. «Η Νικολέττα κέρδιζε ανά επεισόδιο και έβγαινε. Ήταν πραγματικά πολύ καλή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέχεια σχολίασε ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση η έκθεση που είχε πάρει η σχέση του με τη Ράλλη, μιας και στο παρελθόν δεν είχε δημοσιοποιήσει κανέναν από τους δεσμούς του. Ο Μαυρίδης εξήγησε ότι πρώτα βγήκε μία παπαράτσι φωτογραφία από το αεροδρόμιο και μετά ανέβασε εκείνος της φωτογραφία στα βράχια, όπου τη φιλούσε.

Μάλιστα, όταν ο καλεσμένος παραπονέθηκε ότι τον ρωτάει μόνο για τη Νικολέττα Ράλλη, ο Μουτσινάς τού είπε: «Φταίω εγώ που έβαλες παντού τη Νικολέττα;».

localStorage.clear();


Πηγή