Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η νέα μεγάλη συνεργασία της Ριάνα

Η νέα μεγάλη συνεργασία της Ριάνα

Η Ριάνα πρόκειται να επεκταθεί και σε άλλους χώρους εκτός της μουσικής βιομηχανίας, καθώς ως ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον πλανήτη και χάρη στο ταλέντο της, μπορεί άνετα να κάνει τέτοιου είδους «στροφές». Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ο γαλλικός όμιλος πολυτελών ειδών LVMH, θα λανσάρει λίαν προσεχώς -τον Μάιο ή τον Ιούνιο- μαζί με την ντίβα της ποπ ένα νέο εμπορικό σήμα στη μόδα πολυτελείας, το οποίο θα συνδυάζει πρε-α-πορτέ και δερμάτινα είδη υπόδησης και αξεσουάρ, με έδρα το Παρίσι.

Ο όμιλος LVMH, στον οποίο ανήκουν 70 εμπορικά σήματα, ανάμεσά τους οι οίκοι μόδας Dior, Louis Vuitton, Fendi και Givenchy, και «η Ρόμπιν Ριάνα Φέντι συνεργάζονται για την ίδρυση ενός νέου οίκου μόδας με είδη πολυτελεία»”, διευκρινίζει σε ανακοίνωση ο όμιλος του Γάλλου επιχειρηματία, Μπερνάρ Αρνό, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Το νέο εμπορικό σήμα υλοποιεί το όραμά του για τη μόδα, τόσο σε σχέση με τις δημιουργίες του στο πρε-α-πορτέ, στην υπόδηση και στα αξεσουάρ, όσο και σε σχέση με τις επιλογές του στη διανομή και την επικοινωνία», προστίθεται σχετικά.

Είναι ο πρώτος οίκος μόδας που δημιουργείται από το μηδέν στους κόλπους του LVMH έπειτα απ’ αυτόν του Κριστιάν Ντελακρουά το 1987. Ο οίκος θα διευθύνεται από μια γυναίκα -κάτι που επίσης συμβαίνει για πρώτη φορά στον όμιλο- η οποία θα «του δίνει την καλλιτεχνική έμπνευση».

Γεννημένη στα νησιά Μπαρμπάντος, η 31χρονη σούπερ σταρ, ιδιοκτήτρια της πετυχημένης φίρμας αθλητικής ένδυσης Fenty, είναι λάτρης των ντεφιλέ μόδας, κυρίως αυτών του Κριστιάν Ντιορ, έχοντας αποδειχτεί μια ανήσυχη και διορατική σχεδιάστρια.

Εκτός από τα αθλητικά ρούχα Fenty, η Ριάνα συνέβαλε στην αύξηση των πωλήσεων της Puma όταν ήταν η διευθύντρια του δημιουργικού τμήματος της εταιρίας. Η τραγουδίστρια διαθέτει ήδη στην αγορά τη δική της σειρά εσωρούχων και είναι πλέον μια ισχυρή προσωπικότητα με επιρροή, καθώς έχει τους θαυμαστές της και επτά εκατομμύρια χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που την ακολουθούν.

«Ο Μπερνάρ Αρνό μου έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξω χωρίς καλλιτεχνικούς περιορισμούς έναν οίκο μόδας στον χώρο των ειδών πολυτελείας. Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο εταίρο τόσο σε σχέση με τη δημιουργικότητα όσο και με την επιχειρηματικότητα. Ανυπομονώ να παρουσιάσω τις δημιουργίες μας”, δήλωσε η Ριάνα.


Πηγή