Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Η Νατάσα Θεοδωρίδου απηύθυνε έκκληση να ανοίξουν τα κέντρα διασκέδασης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απηύθυνε έκκληση να ανοίξουν τα κέντρα διασκέδασης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο και ετοιμάζεται για ακόμα δυο συναυλίες.

Η τραγουδίστρια, το απόγευμα της Τετάρτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Live News» του Mega για την «αποστολή» της μουσικής αλλά απηύθυνε και έκκληση στους υπευθύνους να προχωρήσουν σε άνοιγμα των κέντρων διασκέδασης και να λειτουργήσουν με τα αναγκαία μέτρα.

«Όλες οι μέρες είναι ιδανικές για μουσική» τόνισε η Νατάσα Θεοδωρίδου και πρόσθεσε: «Το είχαμε προγραμματίσει πολλούς μήνες πριν, τα γεγονότα μας πρόλαβαν, αλλά κάτι μέσα μου μου είπε να μην ακυρώσω τη συναυλία».

Αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού στο χώρο που θα φιλοξενήσει τη συναυλία, η τραγουδίστρια τόνισε πως θα τηρηθούν με ευλάβεια αφού θα υπάρχουν μόνο καθήμενοι, με τις κατάλληλες αποστάσεις αλλά και αντισηπτικά.

«Όποιος θέλει μπορεί να φορά μάσκα γιατί ο ήχος βγαίνει από την ψυχή θα ακούγεται», ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Η ασφάλεια είναι το πρώτο μέλημα όλων μας, τα υπόλοιπα θέλω να τα αφήσετε τα πάνω μου. Σε αυτούς τους καιρούς κάποιοι άνθρωποι δεν πρέπει να κρύβονται, πρέπει να βγαίνουν και να λένε το ευχαριστώ τους γι’ αυτό που έχουν εισπράξει τόσα χρόνια», πρόσθεσε.

«Ας μας βοηθήσουν αυτοί που κρατούν τα κλειδιά για τη δική μας δουλειά, και μιλώ μόνο για το τραγούδι ότι οι χώροι μας θα έπρεπε να λειτουργούν και όχι 19.00-24.00 αλλά οι αδειοδοτημένοι χώροι οι οποίοι παρέχουν απόλυτη ασφάλεια γιατί όλοι είναι καθήμενοι, γιατί υπάρχει ασφάλεια, υπάρχουν καταγεγραμμένα ονόματα και τηλέφωνα των ανθρώπων που κλείνουν ένα τραπέζι» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλοντας να απευθύνει έκκληση στους αρμοδίους.


Πηγή