Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Ναταλία Γερμανού για τις σχέσεις της με νεότερους άνδρες: Δεν σκέφτηκα ποτέ να παντρευτώ κανέναν από αυτούς

Η Ναταλία Γερμανού για τις σχέσεις της με νεότερους άνδρες: Δεν σκέφτηκα ποτέ να παντρευτώ κανέναν από αυτούς

Η Ναταλία Γερμανού διακρίνεται για την ειλικρίνειά της και δεν έχει πρόβλημα να μιλάει για προσωπικά της θέματα, χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Και αυτό έκανε γι΄ ακόμη μία φορά, όταν μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δεν γίνεται» αναφέρθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις σχέσεις της με νεότερους άνδρες, αλλά και πώς τις διαχειριζόταν.

«Είναι ωραίο πράγμα οι σχέσεις με νεότερους άντρες, τουλάχιστον εγώ έχω περάσει πάρα πολύ καλά, δεν μετανιώνω καθόλου. Δεν σκέφτηκα όμως ποτέ να παντρευτώ κανέναν από αυτούς. Κάνεις τη σχέση, την ευχαριστιέσαι για όσο διαρκεί, αλλά πάντα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η ημερομηνία λήξης είναι στην άκρη του τούνελ σαν ένα φωτάκι που σου λέει… εδώ είμαι. Η άλλη πλευρά δεν το είχε στο μυαλό της. Η άλλη πλευρά μπορώ να σου πω ότι πολλές φορές έκανε περισσότερα όνειρα από μένα», είπε αρχικά.

Κι συνέχισε: «Εγώ όμως είχα πάντα τη φωνή της λογικής να σκεφτώ ότι αποκλείεται, όχι να αναγκάσω, αλλά πώς θα παντρευτείς έναν άνθρωπο που είναι μικρότερός σου 15 χρόνια; Βέβαια είχα προτάσεις γάμου, αλλά εξηγούσα ότι “αγάπη μου, θα το μετανιώσεις. Θα έρθει μια μέρα και θα λες… τι βλακεία έκανα”».


Πηγή