Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η Ναταλία Γερμανού την είπε «αντιπαθητική» κι εκείνη της απάντησε

Η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου, της τελευταίας που είχε απομείνει στο Greece’s Next Top Model, από την «τριάδα της φωτιάς», δεν πέρασε ασχολίαστη, στα social media. Στο Twitter έγινε χαμός και τα σχόλια έδωσαν και πήραν.

Ένα από αυτά που ξεχώρισαν, ήταν της Ναταλίας Γερμανού, η οποία παρακολουθεί το ριάλιτι μόδας του Star και δεν παραλείπει να κάνει και τα σχόλια της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, όταν ανάμεσα στους χρήστες υπήρξε διαφωνία για την κόντρα της Ιωαννίδου με την Άννα Αμανατίδου, η Ναταλία Γερμανού έσπευσε να υπερασπιστεί την πρώτη, την οποία, όμως, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει και «αντιπαθητική».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094647310-0’); });

Έτσι, όταν η Εύη Ιωαννίδου βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» και κλήθηκε να απαντήσει στα πικρόχολα σχόλια των χρηστών του Twitter, απάντησε και στη Ναταλία Γερμανού.

«Ναταλία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πέρα του ότι είσαι μια καταξιωμένη παρουσιάστρια για εμένα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη και τα βλέπω όλα να ξέρεις» είπε για το πρώτο tweet της παρουσιάστριας, όπου την υπερασπιζόταν.

Στο δεύτερο, όμως, όπου την χαρακτήριζε «αντιπαθητική», είπε: «Ναταλία μου πριν με υποστήριξες… τώρα γιατί μου το χαλάς;».

Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια των χρηστών που είχαν να κάνουν με συμπαίκτριές της, η Ιωαννίδου απάντησε μεταξύ άλλων: «Η Έλντα είναι ό,τι τη συμφέρει. Δεν της αρέσει η αυστηρή και η αρνητική κριτική. Οπότε τα έβαλε με την Εβελίνα επειδή μίλησε μαζί μου. Η Έλντα νομίζω ότι σκαρφίζεται πράγματα μόνη της… Άδικες με εμένα χωρίς να με ξέρουν ήταν η Καζαριάν, που είπε τόσα μαζί μου χωρίς να με γνωρίζει και σκαρφίζεται και πράγματα από το μυαλό της η τύπισσα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή