Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Ναόμι Κάμπελ ποζάρει τόπλες με το 35χρονο αμόρε της

Η Ναόμι Κάμπελ αποτελεί ένα από τα διασημότερα top models και για δεκαετίες μεσουρανούσε. Η μαύρη γαζέλα στα 47 της χρόνια εξακολουθεί να προκαλεί πανικό στο πέρασμά της.

Αυτή τη φορά το supermodel Ναόμι Κάμπελ και ο 35χρονος καλλιτέχνης της βρετανικής χιπ-χοπ Skepta φωτογραφήθηκαν τόπλες στο εξώφυλλο του επόμενου τεύχους του βρετανικού GQ επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Το εξώφυλλο δείχνει τον Skepta να αγκαλιάζει τρυφερά τη Ναόμι και να τη φιλάει στο μάγουλο. Εκείνη, έχει ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και δείχνει πανέμορφη.

Στο άρθρο του τεύχους Απριλίου του περιοδικού, εκτός από τις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζονται αγκαλιασμένοι και προκαλούν αίσθηση, οι δυο τους μιλούν για τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, το κίνημα #MeToo κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης, το σεξ αλλά και φυλετικά θέματα.

sdfdgsd

Οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας το 2016 και τώρα είναι «στενοί φίλοι», αναφέρει το GQ στο website. Οι δυο τους δεν έχουν πει επίσημα ότι είναι μαζί αλλά οι θαυμαστές τους δεν φαίνεται να το πιστεύουν και παραληρούν με το εξώφυλλο του περιοδικού.

localStorage.clear();


Πηγή