Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Νικολέττα Ράλλη λιώνει για τον Γιώργο Μαυρίδη και δεν το κρύβει

Πληροφορίες τον τελευταίο καιρό ήθελαν τη Νικολέττα Ράλλη να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Μαυρίδη. Μάλιστα ο τελευταίος είχε βρεθεί καλεσμένος στην καλοκαιρινή εκπομπή του ANT1 αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας αντιμετώπιζε ένα βασικό πρόβλημα κι αυτό είχε να κάνει με το σέξι μπούστο της παρουσιάστριας Νικολέττας Ράλλη, το οποίο του αποσπούσε συνεχώς την προσοχή.

Όταν προ ημερών έριξε αυλαία η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10:00», η Νικολέττα Ράλλη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ΑΝΤ1 για τη γνωριμία με το «αγόρι» της, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Το Σάββατο, η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Ooh la la και τη Σάσα Σταμάτη και όταν η συζήτηση ήρθε στον Γιώργο Μαυρίδη, ο έρωτάς της ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

«Τίποτα δεν του έκανα! Αμάν! Αυτός φταίει… Δεν κάλεσα εγώ τον Γιώργο, ο Νίκος Αναδιώτης τον κάλεσε και ο Νίκος Παρτσώλης. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Καμία σχέση…», δήλωσε η Νικολέττα Ράλλη.

Όσο για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και πρόδωσαν τη σχέση τους, σχολίασε: «Ποιοι πιστεύουν ότι οι φωτογραφίες στο περιοδικό ήταν στημένες; Δεν με νοιάζει! Άμα είσαι καλά δεν σε νοιάζει τίποτα Σάσα! Δεν ενοχλήθηκα όταν βγήκαν οι φωτογραφίες αλλά με πείραξε το γεγονός ότι δεν με πήραν τηλέφωνο από το περιοδικό να μου το πουν και το είδα πρώτη φορά στο περιοδικό. Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν υπάρχει φωτογραφικό υλικό σε παίρνουν πάντα οι άνθρωποι του περιοδικού να σου πουν έχουμε αυτό κι αυτό, θες να γράψουμε κάτι; Ή το κόβεις γιατί έχεις καλές σχέσεις ή λες κάτι. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο».

localStorage.clear();


Πηγή