Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Ντάουνινγκ Στριτ έχει πλέον και σκύλο, τη Νόβα -Πώς πείστηκε ο Ρίσι Σούνακ να πάρει κατοικίδιο

Μετά την διάσημη γάτα της Ντάουνινγκ Στριτ, τον Λάρι, σειρά έχει η Νόβα – το κόκκινο λαμπραντόρ ριτρίβερ του νέου Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ.

Ο νέος σκύλος της πρωθυπουργικής κατοικίας βέβαια, έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς ζούσε δίπλα στον αριθμό 11 της Ντάουνινγκ Στριτ όσο ο ιδιοκτήτης της ήταν υπουργός επί ηγεσίας του Μπόρις Τζόνσον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρίσι Σούνακ με την οικογένειά του
Ο Ρίσι Σούνακ με την οικογένειά του

Ως υπουργός τότε, ο Ρίσι Σούνακ είχε ανακοινώσει την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς τους, με μια αξιολάτρευτη φωτογραφία όπου κρατά αγκαλιά το μόλις μερικών εβδομάδων τότε λαμπραντόρ, γράφοντας στη λεζάντα: «Γνωρίστε την Νόβα». Εκείνη την εποχή, ο σκύλος ήταν οκτώ εβδομάδων, οπότε η Νόβα πιστεύεται τώρα ότι είναι περίπου 17 μηνών.

Ο Ρίσι Σούνακ αγκαλιά με την Νόβα, όταν ήταν μωρό
Ο Ρίσι Σούνακ αγκαλιά με την Νόβα, όταν ήταν μωρό

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σούνακ δεν ήθελε σκύλο- Πώς τον έπεισαν τα παιδιά του

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Ρίσι Σούνακ δεν ήθελε έναν σκύλο στην οικογένειά του, αλλά αφότου οι δύο του κόρες Κρίσνα και Ανούσκα γνώρισαν τον σκύλο του Μπόρις Τζόνσον, τον Ντίλιν, παρακάλεσαν τον πατέρα τους για ένα δικό τους κουτάβι. Ο πρωθυπουργός τελικά ενέδωσε και το λαμπραντόρ ριτρίβερ έφτασε στο σπίτι τους.

Μια πηγή από την Ντάουνινγκ Στριτ είχε δηλώσει τότε στην The Sun: «Ο Ρίσι προσπαθούσε να αντισταθεί, αλλά τελικά ενέδωσε και τώρα όλο το κτίριο γουργουρίζει μαζί της».

Η Νόβα, εμφανίζεται συχνά στον λογαριασμό του Ρίσι Σούνακ στο Instagram, μεταξύ άλλων όταν ο νυν πρωθυπουργός προετοίμαζε τον προϋπολογισμό του 2021. Ο Σούνακ είχε δημοσιεύσει τότε μία φωτογραφία που τον έδειχνε να κοιτάζει με προσοχή ένα έγγραφο, ενώ η εξαντλημένη Νόβα ήταν ξαπλωμένη δίπλα του στον καναπέ. «Ο αυριανός προϋπολογισμός και η αναθεώρηση των δαπανών θα προσφέρουν μια ισχυρότερη οικονομία για τον βρετανικό λαό. Ελπίζω να τον βρείτε πιο συναρπαστικό από ότι η Νόβα» είχε γράψει στη λεζάντα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρίσι Σούνακ αγκαλιά με τη Νόβα μελετώντας τον προϋπολογισμό του 2021
Ο Ρίσι Σούνακ αγκαλιά με τη Νόβα μελετώντας τον προϋπολογισμό του 2021

Πάντως, ο νέος σκύλος της Ντάουνινγκ Στριτ θα έχει σκληρό ανταγωνισμό για να ξεπεράσει τον Λάρι τη γάτα της πρωθυπουργικής κατοικίας. Η γάτα που έχει γίνει συνώνυμο του No 10 της Ντάουνινγκ Στριτ έχει ακόμη και δικό της λογαριασμό παρωδίας στο Twitter και το Instagram.


Πηγή