Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει κατακόρυφο και τρελαίνει το Instagram [εικόνα]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου το φετινό καλοκαίρι συμμετέχει στο μιούζικαλ «Mamma Mia» που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Σε ένα διάλειμμα από τις θεατρικές της υποχρεώσεις η ηθοποιός βρέθηκε στην παραλία και έκανε sup, δημοσιεύοντας το σχετικό στγμιότυπο στο Instagram. Μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε κατακόρυφο επάνω στο sup της ενώ σε κάποιες άλλες φωτογραφίες πόζαρε με φούξια μαγιό μπικίνι αφήνοντας άφωνους τους followers με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«What’s sup??🏄🏼‍♀️😉 #vacationmode #sunset #sup», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η ίδια.

Αναμφισβήτητα η Ντορέττα Παπαδημητρίου διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Όπως είναι γνωστό λατρεύει τo pilates και από μικρή ηλικία έχει επιλέξει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή.

Η ίδια εκτός από τη γυμναστική έχει βάλει στην ζωή της και την υγιεινή διατροφή. «Δεν αφήνω ποτέ το στομάχι άδειο πάνω από 3 ώρες. Γλυκά δεν τρώω γενικά, γιατί δεν μου αρέσουν κιόλας. Βάζω μαύρη ζάχαρη, τρώω μαύρο ψωμί και δεν χρησιμοποιώ πολλές σάλτσες στα φαγητά, ειδικά λευκές. Πίνω πολύ νερό, αλκοόλ ελάχιστο, με ένα ποτήρι κρασί είμαι μια χαρά, και όχι πολλά αναψυκτικά» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό You.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή