Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Ντρου Μπάριμορ έπαθε διάσειση στα γυρίσματα

Δύο μέρες έμεινε στο νοσοκομείο η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ η οποία είχε ατύχημα στα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς «Santa Clarita Diet».

Κάνοντας πρόβες για μία σκηνή στην οποία υποδύεται ένα ζόμπι η ηθοποιός προσπάθησε να πηδήξει στην πλάτη ενός άντρα για να τον σκοτώσει, έπεσε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση.

«Σχεδόν πέθανα» δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό Us Weekly, μιλώντας για πρώτη φορά για το συμβάν που έγινε τον περασμένο Ιούλιο. «Έκανα μαγνητικές τομογραφίες και με σάρωσαν από την κορφή έως τα νύχια τις δύο ημέρες που έμεινα στο νοσοκομείο», είπε.

Ο δημιουργός της ταινίας Βίκτορ Φρέσκο διηγήθηκε από την πλευρά του στο περιοδικό το περιστατικό λέγοντας: «Έκανε το άλμα και δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και γλίστρησε πέφτοντας στο έδαφος με το κεφάλι», δήλωσε ο Φρέσκο. «Μόλις το είδα αυτό σκέφτηκα: Αυτό είναι, σκοτώσαμε την Ντρου Μπάριμορ».

Η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών νοσηλεύτηκε στο τοπικό νοσοκομείο της Σάντα Κλαρίτα στην Καλιφόρνια, όπου την πήγε ο συμπρωταγωνιστής της Τίμοθι Όλιφαντ, που μόλις είδε το νοσοκομείο της είπε: «Αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να πεθάνει κάποιος διάσημος».


Πηγή