Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η Ξένια Μοτσκαλίδου για το προγούλι της: Ευχαριστώ που αντέξατε να το βλέπετε από κάθε γωνία

Η Ξένια Μοτσκαλίδου για το προγούλι της: Ευχαριστώ που αντέξατε να το βλέπετε από κάθε γωνία

Για δεύτερη φορά αποχώρησε η Ξένια Μοτσκαλίδου από το GNTM 3. Το νεαρό μοντέλο δεν κατάφερε να προχωρήσει μέσα στο παιχνίδι και λίγο πριν τον τελικό, είδε για δεύτερη φορά την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας του Star. Λίγες ώρες μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου, έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη της ανάρτηση, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστεί τον κόσμο που άντεξαν να βλέπουν το… προγούλι της!

«Ευχαριστώ που αντέξατε να βλέπετε το προγούλι μου από κάθε γωνία στη μεγάλη οθόνη. Αποχώρησα για 2η φορά, πολύ δικαιολογημένα. Όχι και ότι η 1η δεν ήταν, δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας σε μια συνεργασία. Πέρασα υπέροχες στιγμές, υπέροχες στιγμές και μάζεψα αξέχαστες εμπειρίες.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι για τα άτομα που με έκαναν να εξελιχτώ, να δοκιμάσω και να πιέσω τα όρια μου, να βγω από την ασφαλή ζώνη και πίστευαν σε εμένα μέχρι και την τελευταία μου στιγμή στο παιχνίδι αυτό. Τέλος έχω να πω πως αυτή η φάση της ζωής μου θα μου μείνει αξέχαστη και δεν θα την άλλαζα με τίποτα…. Ευχαριστώ όλους όσοι ασχολήθηκαν μαζί μου είτε θετικά είτε αρνητικά», έγραψε μεταξύ άλλων η Ξένια Μοτσκαλίδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aesthetic – Makeup (@kceniyah)




Πηγή