Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η ξανθιά γαλανομάτα πιλότος που έγινε σταρ του Instagram

Σε νέα σταρ του Instagram έχει αναδειχθεί μια νεαρή Ολλανδή πιλότος. Η 24χρονη Lindy Mariëlle Kats δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από τα καθημερινά ταξίδια της, μαζί με τους συναδέλφους της και από τις διακοπές της προκαλώντας ενθουσιασμό στους χιλιάδες ακολούθους της.

Η εντυπωσιακή ξανθιά πιλότος από το Άμστερνταμ, γνωστή στους followers της στο Instagram ως pilot_lindy, εργάζεται τα τρία τελευταία χρόνια ως πιλότος και λόγω του επαγγέλματός της έχει την ευκαιρία να ταξιδεύει τακτικά.

Η Lindy πιλοτάρει boeing 717 και μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί 23 χώρες, ανάμεσά τους και την Ελλάδα.

«Ανέκαθεν μου άρεσε να ταξιδεύω αλλά πίστευα ότι θα είναι πολύ δύσκολο και ακριβό να γίνεις πιλότος» λέει η ίδια στην Daily Μail. Ωστόσο μετά από συζητήσεις με άλλους πιλότους έμαθε ότι δεν είναι αδύνατο και ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά, πού διάβασμα και πολύ αφοσίωση.

«Ξεκίνησα να  μοιράζομαι στο Instagram εικόνες για τους φίλους και την οικογένειά μου, όταν ζούσα μακριά τους. Δεν περίμενα με τίποτα ότι ο λογαριασμός μου θα μεγάλωνε τόσο πολύ και ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι θα ενδιαφέρονταν για τη ζωή μου. Είναι υπέροχο να μπορώ να εμπνέω ανθρώπους με αυτό που κάνω, αλλά ποτέ δεν ανεβάζω κάτι για επίδειξη», δήλωσε στην Daily Mail.

pilot_lindy3 pilot_lindy4 pilot_lindy5 pilot_lindy6 pilot_lindy7 pilot_lindy8 pilot_lindy9 pilot_lindy10

localStorage.clear();


Πηγή