Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η οικογενειακή φωτογραφία των Καρντάσιαν και οι κατηγορίες για Photoshop

Η οικογενειακή φωτογραφία των Καρντάσιαν και οι κατηγορίες για Photoshop

Δεκαέξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που η οικογένεια των Καρντάσιαν μπήκε στις τηλεοπτικές ζωές, αρχικά του αμερικανικού τηλεοπτικού κοινού και κατόπιν των τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο. Το «φαινόμενο Καρντάσιαν» δεν ήταν σύντομο, όπως θα υπέθετε κανείς, αντίθετα το ριάλιτι τους κρατά γερά και οι γυναίκες του σπιτιού (Κρις Τζένερ, Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόε Καρντάσιαν, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ) όλα αυτά τα χρόνια βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς όλο και να αυξάνονται.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η μικρότερη Κάιλι Τζένερ  διαθέτει περιουσία που αγγίζει τα 900 εκατ. δολάρια. Το ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», μπήκε στον 16ο κύκλο και η Κιμ Καρντάσιαν θέλησε να ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram την οικογενειακή φωτογραφία, που προωθεί το νέο κύκλο.

Μητέρα (Κρις Τζένερ) και κόρες ντυμένες στα λευκά και ροζ σατέν, ποζάρουν στο φακό σε μία άκρως λαμπερή φωτογραφία. Μάλιστα, η Κιμ τη συνόδευσε με το σχόλιο: «Γλυκά 16. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως η σειρά μας κάνει πρεμιέρα για 16η σεζόν απόψε. Μην παραλείψετε να το δείτε», ενώ η φωτογραφία συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες σχεδόν 2,5 εκατ. likes. Συγκέντρωσε, όμως και αρκετά σχόλια, όπου οι διαδικτυακοί της φίλοι υποστήριζαν ότι στην επίμαχη φωτογραφία έχει γίνει επεξεργασία με τη μέθοδο του Photoshop.

Το «πάρτι», όμως, στήθηκε στο Twitter, όπου οι χρήστες γι’ ακόμη μία φορά κατηγορούν την οικογένεια ή κάποιο μέλος ότι πειράζουν φωτογραφία τους. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς είχαν κι αποδείξεις για τους ισχυρισμούς τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι αναρωτιούνται πού πήγε το κάτω μέρος του σώματος της Κλόε Καρντάσιαν, μιας και στη φωτογραφία μοιάζει να μην έχει.

Η Κένταλ Τζένερ, έτσι όπως έχει ξαπλώσει στα πόδια της αδελφής της, Κάιλι, μοιάζει σα να μην ήταν παρούσα κατά τη φωτογράφηση και απλά την πρόσθεσαν μετά με Photoshop. Μάλιστα, αυτό το σχολίασαν οι περισσότεροι από τους χρήστες, που δε μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους με το αποτέλεσμα.

Οι πιο παρατηρητικοί, βέβαια, το πήγαν σε άλλο επίπεδο, αφού πρόσεξαν πως στο ένα πόδι της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν υπάρχουν έξι δάχτυλα! Μέχρι στιγμής, οι Καρντάσιαν δεν έχουν σχολιάσει τις κατηγορίες και μάλλον δεν θα το κάνουν, όπως και τις προηγούμενες φορές.


Πηγή