Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Ολυμπία Κρασαγάκη φωτογραφίζει την Ιωάννα Παλιοσπύρου -«Η πιο σημαντική φωτό που έχω βγάλει»

H Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα, έδειξε το πρόσωπό της με τα σημάδια της φριχτής επίθεσης, επέστρεψε στο σημείο μηδέν για εκείνη και οι πάντε υποκλίθηκαν.

Ενα κορίτσι που τα τελευταία δύο χρόνια ανεβαίνει έναν απίστευτο Γολγοθά, αλλά με μοναδική γενναιότητα και σθένος μοιράζεται όλο αυτό που ζει. Στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τη νέα της ζωή, τη ζωή μετά από εκείνο το φριχτό πρωινό, έδειξε ένα κομμάτι της καθημερινότητάς της και το πρόσωπό της χωρίς μάσκα. Και το κοινό άνοιξε μια τεράστια αγκαλιά για εκείνη, αφού πρώτα της υποκλίθηκε. Συγκίνησε, αλλά και εντυπωσίασε με το σθένος της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενας από τους ανθρώπους που είχαν την ευκαιρία να τη ζήσουν λίγο περισσότερο από κοντά, η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη πόσταρε ένα ακόμη πορτραίτο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, το αγαπημένο της για εκείνη και έγραψε στη λεζάντα γιατί θεωρεί ότι αυτή η φωτογραφία είναι η πιο σημαντική που έχει βγάλει στην 30χρονη καριέρα της.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Κρασαγάκη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Πιστεύω ότι αυτή η λήψη της @paliospirou.joanna είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με την φωτογραφία.
Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή?
Αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή είναι αυτό ακριβώς που αναζητώ κάθε φορά στα πρόσωπα. Την μια μοναδική στιγμή που μονο το βλέμμα μπορεί να πει την αληθεια.
Πέρασα πολλές ώρες και μέρες μαζί με την Ιωάννα, την φωτογράφισα άπειρες φορές όταν την κινηματογραφουσαμε για την εκπομπή @protagonistesofficial.
Παρατηρούσα κάθε της κίνηση κάθε της βλέμμα αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο σε αυτή την φωτογραφία ένιωσα ακριβώς το ίδιο με εκείνη.
Γαλήνη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή