Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Πάμελα Άντερσον είναι σίγουρη ότι ο Αντίλ Ραμί θα την παρατήσει

Τον απόλυτο έρωτα ζει από τον Μάιο του 2017, η Πάμελα Άντερσον. Το άλλοτε εκρηκτικό κορίτσι του Baywatch έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γάλλου ποδοσφαιριστή, Αντίλ Ραμί. Μάλιστα, για χάρη του 32χρονου συντρόφου της μετακόμισε στη Γαλλία, ενώ τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, κάνοντας τις φήμες για αρραβώνα να οργιάζουν.

Κι εκεί που θα περίμενε κανείς, η Άντερσον να αποκαλύψει πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον νέο της toyboy, η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της κι έβγαλε τις εσώψυχες ανησυχίες για το μέλλον της σχέσης τους.

Εκείνη είναι 52 χρόνων κι εκείνος, μόλις 32. Συνειδητοποιημένη για τα 20 χρόνια που τους χωρίζουν, το επί δύο δεκαετίες απόλυτο sex symbol, φέρεται να δήλωσε στον αγαπημένο της ότι ξέρει πώς θα την παρατήσει μία μέρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Άντερσον είπε στον Ραμί πως θα τον καταλάβει, αν μία μέρα της πει ότι δεν θέλει να είναι άλλο μαζί, ειδικά αν χάσει τα προσόντα με τα οποία έγινε διάσημη. «Δεν περιμένω ότι θα κρατήσει για πάντα. Είμαι προετοιμασμένη για αυτό. Δεν περιμένω ο Αντίλ να με αγαπάει για πάντα. Κάποια στιγμή θα… πέσω. Έτσι δεν είναι;» φέρεται να πιστεύει η Πάμελα. Και έχοντας προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο, ζει το τώρα της σχέσης της με τον Γάλλο διεθνή της Μαρσέιγ.

localStorage.clear();


Πηγή