Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Πάμελα Άντερσον σπάει τη σιωπή της για το «ειδύλλιο» με τον Ασάνζ

Για το… ειδύλλιό της με τον Τζούλιαν Ασάνζ, τον άνθρωπο πίσω από τα WikiLeaks που έχει καταφύγει από το 2012 στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο για να αποφύγει την έκδοσή του στη Σουηδία, μίλησε σε σουηδική τηλεοπτική εκπομπή η ξανθιά σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον.

Η ίδια δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον Ασάνζ, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει ανοιχτά ότι έχει δεσμό μαζί του.

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο που αναφέρουν ότι η 49χρονη ηθοποιός επισκέπτεται τακτικά τον Ασάνζ στην πρεσβεία του Ισημερινού και περνάει χρόνο μαζί του. Μάλιστα, πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει μία φωτογραφία στην οποία εμφανιζόταν να του πηγαίνει φαγητό.

Η ίδια δεν αρνήθηκε στη συνέντευξή της πως πιθανότατα έχει περάσει περισσότερο χρόνο με τον Ασάνζ απ’ ό,τι με οποιονδήποτε άλλο άνδρα το τελευταίο διάστημα, χωρίς πάντως να μπει σε λεπτομέρειες.

Όταν ερωτήθηκε ευθέως αν έχει σχέση με τον Ασάνζ, η Άντερσον γέλασε και είπε: «Είναι φυλακισμένος, αυτό θα το έκανε κάπως δύσκολο».

Όταν πιέστηκε λίγο περισσότερο στο θέμα αυτό, σημείωσε: «Ας δούμε τι θα γίνει όταν θα είναι ελεύθερος. Αλλά ξέρετε, περνάω πιθανότατα περισσότερο χρόνο μαζί του απ’ ό,τι με οποιονδήποτε άλλο άνδρα, που είναι πολύ παράξενο».

Όσο για το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ για το «ειδύλλιο», η Πάμελα Άντερσον σχολίασε πως αυτό έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να μάθουν πράγματα που δε γνώριζαν για τον Ασάνζ. «Οπότε υποθέτω ότι κατά κάποιον τρόπο αυτό ήταν κάπως χρήσιμο, αλλά δεν θα ήθελα να μπω σε προσωπικές λεπτομέρειες». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, πάντως, παραδέχθηκε πως «είναι πολύ σέξι», σύμφωνα με ένα απόσπασμα της εκπομπής που προβλήθηκε την Παρασκευή.

Παράλληλα, σε μία ανάρτησή της στην ιστοσελίδα του ιδρύματος που φέρει το όνομά της, η Πάμελα Άντερσον αναφέρεται στον Τζούλιαν Ασάνζ ως «έναν από τους αγαπημένους μου ανθρώπους». «Ίσως να είναι ο πιο διάσημος, πιο πολιτικοποιημένος πρόσφυγας της εποχής μας. Διάσημος επειδή διώκεται. (το να είσαι) Διάσημος επειδή διώκεσαι δεν είναι θέση ισχύος αλλά θέση αδυναμίας. Ανησυχώ», αναφέρει, και προσθέτει:

«Ο Τζούλιαν είναι ένα ανθρώπινο ον που είναι εξαιρετικά συμπονετικό και ενδιαφέρεται βαθιά για τον κόσμο. Και χάρη στο έργο του, έχει δημιουργήσει κάποιους ισχυρούς εχθρούς σε μερικές χώρες – ειδικά στην Αμερική, ξεγυμνώνοντάς τους. Ο Τζούλιαν προσπαθεί να απελευθερώσει τον κόσμο μορφώνοντάς τον. Είναι ένας ρομαντικός αγώνας – τον αγαπώ γι’ αυτό».


Πηγή