Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Πίπα Μίντλετον κινδυνεύει να μη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στον… γάμο της

Είχε προκαλέσει αίσθηση στον γάμο της αδελφής της, της Κέιτ, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011 όπου κρατούσε το πέπλο της νύφης, προσελκύοντας την προσοχή με το λευκό φόρεμα Alexander McQueen που διέγραφε μοναδικά το κορμί της, σε μια τελετή που παρακολούθησαν από την τηλεόραση δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι.

Η Πίπα παντρεύεται αύριο τον Τζέιμς Μάθιους σε μια γαμήλια τελετή που οι φήμες λένε ότι θα στοιχίσει 250.000 στερλίνες.

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα αυτή τη φορά και δικαιολογημένα στο νυφικό της, την ώρα του γάμου της με τον 41 ετών, πλούσιο χρηματιστή, πρώην πιλότο αγώνων ράλι και κληρονόμο του σκωτσέζικου τίτλου ευγενείας Laird of Glen Affric, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε στις 17 Ιουλίου του 2016.

Ωστόσο, όπως γράφουν το Γαλλικό Πρακτορείο και το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Πίπα κινδυνεύει να μη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των καλεσμένων της, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι είναι πιθανόν να πάει στο γάμο μαζί με τη φιλενάδα του, την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, των οποίων ένας πιθανός αρραβώνας γοητεύει τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Εξάλλου η 35χρονη ηθοποιός τον συνόδευσε πρόσφατα στο γάμο ενός φίλου του στη Τζαμάικα.

Ένας φίλος της Πίπα είπε στην εφημερίδα Daily Mail: «Η Πίπα είδε πως όλα τα μάτια ήταν πάνω στη Μέγκαν παρά στη νύφη, τη Λάρα, την περασμένη εβδομάδα. Η κατάσταση είναι επίσης στρεσογόνα για τον Χάρι. Η Πίπα και η μητέρα της, η Κάρολ, αναρωτιούνται αν η παρουσία της Μέγκαν θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ κακό για το τίποτα».

ppmiddlldt3

Η νέα φρουρά της βασιλικής οικογένειας θα συγκεντρωθεί για τον γάμο στο Μπέρκσαϊρ, στη γενέτειρα της Πίπα. Η δούκισσα του Κέμπριτζ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστούν στο γάμο που θα γίνει στην όμορφη εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Ενγκφιλντ. Ο τρίχρονος πρίγκιπας Τζορτζ και η δύο ετών πριγκίπισσα Σαρλότ θα είναι παρανυφάκια.

Μετά την τελετή σε αυτή την εκκλησία του 12ου αιώνα, θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση και οι καλεσμένοι θα μεταβούν στην έπαυλη αξίας 4,7 εκατομμυρίων στερλινών που έχουν οι γονείς της νύφης, οι Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον, στο Μπάκλμπερι του Μπέρκσαϊρ.

ppmiddlldt4

Δεύτερο παιδί από τα τρία των Μίντλετον, η Πίπα είναι ένα χρόνο μικρότερη από την Κέιτ και τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον αδελφό της, τον Τζέιμς.

Γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1983 και πέρασε τα πρώτα της παιδικά χρόνια στο Αμάν της Ιορδανίας, όπου ο πατέρας της εργαζόταν στη British Airways. Όταν η οικογένεια επέστρεψε στη Βρετανία, η Πίπα πήγε σε μια σειρά από ιδιωτικά σχολεία της ελίτ. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και εντάχθηκε στους κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου.

ppmiddlldt1

ppmiddlldt5

localStorage.clear();


Πηγή