Σάββατο , 4 Μάιος 2024

Η πατρότητα άλλαξε τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Τον Μάρτιο του 2017 ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα του Μπράντλεϊ Κούπερ με την Ιρίνα Σάικ. Ο ερχομός της μικρής άλλαξε όχι μόνο τη ζωή, αλλά και τη φιλοσοφία και τρόπο σκέψης του ηθοποιού σε πολλά πράγματα και αυτό παραδέχεται ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Όπως αποκάλυψε ο Κούπερ στον ραδιοφωνικό σταθμό NPR, για εκείνον η απόκτηση οικογένειας είναι ένα θαύμα και ήταν πάντα το όνειρό του.

«Υποθέτω ότι το να έχω ένα παιδί και να έχω μια δική μου οικογένεια – που είναι ένα θαύμα και κάτι που πάντα ονειρευόμουν – με έκανε ακόμα περισσότερο ανοιχτό και να είμαι παρών» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο ερχομός της μικρής Λία τον έκανε πιο επιλεκτικό στα πρότζεκτ που αναλαμβάνει. «Πέρασα περίπου 15 χρόνια από ταινία σε ταινία και έπειτα έφθασα τα 39 και σταμάτησα και είπα: Τι πραγματικά θέλω να κάνω; Θέλω να πω την ιστορία του Τζόζεφ Μέρικ στο The Elephant Man (Ο Άνθρωπος Ελέφαντας). Έτσι έκανα αυτό για ένα χρόνο. Και τότε η ήρθε η ιστορία “Ένα Αστέρι Γεννιέται” και έπειτα πέρασα τα επόμενα τέσσερα γυρίζοντας την ταινία», ανέφερε.

Μάλιστα, τα μελλοντικά του πλάνα περιλαμβάνουν μόνο ταινίες που τον ενδιαφέρουν. «Το μόνο πράγμα που γνωρίζω για το μέλλον είναι: Αξίζει να αφιερώσεις όλο τον χρόνο, έστω και αν ένα κομμάτι τέχνης προκύπτει σε μισή δεκαετία» δήλωσε. Κι εξήγησε ότι η ταινία  «A Star Is Born» στο οποίο πρωταγωνιστεί με τη Lady Gaga, ήταν μία ταινία που ήθελε να κάνει.

Η ταινία «A Star is Born» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ στις 5 Οκτωβρίου.

localStorage.clear();


Πηγή