Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Η περιπέτεια της Βίκυς Παγιατάκη με την κακοκαιρία: Μπήκε σε ταξί μεσημέρι και βγήκε τα ξημερώματα της επόμενης μέρας | ΖΩΗ

Η Βίκυ Παγιατάκη ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν με την κακοκαιρία, καθώς έφτασε σπίτι της την επόμενη ημέρα από την στιγμή που ξεκίνησε!

Συγκεκριμένα, η γνωστή αστρολόγος αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Πρέπει να μπω στο βιβλίο Γκίνες, στα ρεκόρ. Για μία διαδρομή 25 λεπτών που κάνω καθημερινά, από Γέρακα που είμαστε μέχρι τον Παράδεισο Aμαρουσίου, έκανα μία μέρα. Πήρα ένα ταξί για να μην πάρω το δικό μου αυτοκίνητο και μπήκα μέσα στις 12:45 τη Δευτέρα και έφτασα στο σπίτι μου στον Παράδεισο Αμαρουσίου, την Τρίτη στις 4:15 το πρωί. Αλλά πώς έφτασα είναι το θέμα…».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το ταξί δεν είχε ένα τζάμι, κουκουλουμένη με ένα παντελόνι, με έναν ίλιγγο και βέβαια χωρίς αλυσίδες το ταξί που μου έστειλαν. Όταν έφτασα στο σπίτι, στην Kηφισίας δηλαδή, έπρεπε να περπατήσω ένα δεκάλεπτο με το χιόνι μέχρι το γόνατο. Και όταν έφτασα πάω να πέσω στην πόρτα και βρίσκομαι τρία μέτρα μακριά», είπε η Βίκυ Παγιατάκη και την ταλαιπωρία που πέρασε.

«Πάει και ο κόκκυγας», σχολίασε η Δανάη Μπάρκα.

Η απίστευτη περιπέτεια της Βίκυς Παγιατάκη με την κακοκαιρία:


Πηγή