Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Η πιο ενθουσιώδης φαν της Αργεντινής -Εμεινε γυμνόστηθη στο γήπεδο στο Κατάρ και πανηγύρισε [βίντεο]

Μια οπαδός της Αργεντινής εθεάθη να βγάζει την μπλούζα της κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη θεαματική νίκη της χώρας της επί της Γαλλίας, κινδυνεύοντας με φυλάκιση στο συντηρητικό Κατάρ.

Μετά το πέναλτι του Γκονζάλο Μοντιέλ, οι κάμερες στράφηκαν προς τους πανηγυρίζοντες οπαδούς της Αργεντινής και ανάμεσά τους ήταν μία ξανθιά που έδωσε στις κάμερες κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο. Αποφάσισε να πανηγυρίσει βγάζοντας την μπλούζα της και μένοντας γυμνόστηθη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πως η τουριστική Αρχή του Κατάρ είχε προειδοποιήσει τους θεατές του τουρνουά. «Οι επισκέπτες (τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες) αναμένεται να δείχνουν σεβασμό στην τοπική κουλτούρα αποφεύγοντας τα υπερβολικά αποκαλυπτικά ρούχα σε δημόσιο χώρο. Συνιστάται γενικά στους άνδρες και τις γυναίκες να διασφαλίζουν πως οι ώμοι και τα γόνατά τους είναι καλυμμένα».

Στο συντηρητικό Κατάρ, απαγορεύεται στις γυναίκες να φορούν οποιαδήποτε αποκαλυπτική ενδυμασία, όπως στενά ρούχα και να δείχνουν το ντεκολτέ τους.

Τρελάθηκε το Twitter με την οπαδό της Αργεντινής

Πάντως, η εντυπωσιακή ξανθιά οπαδός της Αργεντινής, φαίνεται πως δεν πτοήθηκε καθόλου από τις οδηγίες και πάνω στους πανηγυρισμούς, έβγαλε την μπλούζα της και αποκάλυψε τα κάλλη της, με πολλούς από τους χρήστες των social media που παρακολουθούσαν τον αγώνα, να ποστάρουν το στιγμιότυπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Την εντόπισα, πολύ γενναία! Θα συλληφθεί εκεί πέρα εάν δεν προσέξει» έγραψε κάποιος στο Twitter με έναν άλλον να προσθέτει: «Θα ποστάρω κι εγώ το στήθος μου μετά για να γιορτάσω τον Μέσι και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Αργεντινής».

Βέβαια, η τολμηρή αυτή κίνηση δεν συγκρίνεται με τίποτα με την «πιο σέξι οπαδό» του Μουντιάλ, το μοντέλο Ιβάνα Κνολ από την Κροατία. Η 26χρονη αγνόησε τους αυστηρούς ενδυματολογικούς κώδικες της μουσουλμανικής χώρας, φορώντας μαι σειρά από τολμηρά ρούχα, μεταξύ των οποίων και μαγιό, επιμένοντας ότι δεν φοβάται τη σύλληψη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή