Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η πιο «καυτή» οπαδός της Μπαρτσελόνα

Το ζουμερό μοντέλο από τη Βραζιλία είναι διάσημη στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η «Μις οπίσθια» είναι κολλημένη με τη μπάλα, φανατική της Μπαρτσελόνα, ενώ έχει εμμονή με τον Μέσι. Μάλιστα, η Suzy Cortez ουκ ολίγες φορές έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Αργεντίνο σταρ, με τις καυτές της φωτογραφίες, που τις αφιερώνει σε εκείνον.

Μάλιστα, την έχει μπλοκάρει στα social media, ενώ το ίδιο έπραξε και η σύζυγός του, Αντονέλλα η οποία δεν κρύβει τον εκνευρισμό της. Και πως να μη γίνει έξαλλη η κυρία Μέσι, όταν μία χυμώδης γυναίκα, όπως η Suzy παρενοχλεί με τον τρόπο της τον άνδρα της; Αλλά το αυτί της δεν ιδρώνει και συνεχίζει να ανεβάζει στο Instagram, «καυτές» φωτογραφίες, όπου φοράει μόνο τη φανέλα του Μέσι.

Γενικότερα, η Βραζιλιάνα ανεβάζει με θέρμη στα social media σέξι φωτογραφίες της, τονίζοντας το δυνατό της σημείο, τις καμπύλες της. Η Cortez, άλλωστε, το 2015 είχε κερδίσει τον τίτλο της «Miss Bumbum» (τύπου, Μις Οπίσθια), οπότε είναι δικαιολογημένη η επιθυμία της να προβάλει συνεχώς την πίσω όψη της.

localStorage.clear();


Πηγή