Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Η πιο τολμηρή απόφαση του Μιχάλη Μαρίνου: «Αυτό μου άλλαξε όλη τη ζωή»

Η πιο τολμηρή απόφαση του Μιχάλη Μαρίνου: «Αυτό μου άλλαξε όλη τη ζωή»

Καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη, στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε ο Μιχάλης Μαρίνος και είχε διάθεση για εξομολογήσεις.

Η παρουσιάστρια ζήτησε από τον ηθοποιό να της δώσει ένα tip αναφορικά με την παρουσίαση καθώς ο Μιχάλης Μαρίνος έχει βρεθεί στον ρόλο του παρουσιαστή.

«Να το χαίρεσαι με την καρδιά σου, να το κάνεις με πάθος και με αφοσίωση και στοχοπροσήλωση» την παρότρυνε ο ηθοποιός.

«Ακολούθησε το, πήγαινε λίγο με τη ζωή, μην την κοντράρεις πολύ» συνέχισε ο Μιχάλης Μαρίνος και η Νάντια Κοντογεώργη τον ρώτησε αν εκείνος έχει κοντράρει τη ζωή.

«Αν την έχω κοντράρει; Νομίζω ότι δεν είναι στη φύση μου…» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Νιώθω ωραία με τα πράγματα που κάνω, νιώθω ευγνώμων για τα πράγματα που μου ήρθαν και στη δουλειά μου και στη ζωή μου, την προσωπική. Νιώθω καλά με τους ανθρώπους και τις συναντήσεις. Γιατί αυτό είναι η ζωή μας. Συναντήσεις».

«Για να νιώθεις καλά σημαίνει ότι υπερασπίστηκες αυτό που σε κάνει να νιώθεις εσύ καλά» σχολίασε η Νάντια Κοντογεώργη.

«Επειδή μου το είπες αυτό, νομίζω ότι μια μεγάλη αλλαγή που έκανα που ήταν πολύ καθοριστική για τη ζωή μου ήταν όταν τελείωσα τα οικονομικά και πήγα έξω και γύρισα και είπα πως μετά από 4 χρόνια σπουδών σε ένα συγκεκριμένο κλάδο τα αφήνω όλα για να γραφτώ σε μια δραματική σχολή γιατί θα ήθελα να γίνω ηθοποιός τώρα που ακόμα προλαβαίνω. Λέω ας το κάνω τώρα. Νομίζω πως αυτό ήταν κάτι πολύ τολμηρό, ήταν κόντρα σε αυτό που μπορεί να έφερνε η ζωή αλλά αυτό μου άλλαξε όλη μου τη ζωή μετέπειτα. Αυτό ήταν το πιο τολμηρό πράγμα που έχω κάνει, έχω την αίσθηση» πρόσθεσε ο Μιχάλης Μαρίνος.


Πηγή