Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η πιο χαριτωμένη στιγμή για τον βασιλιά Κάρολο: Ένα ενθουσιασμένο αγοράκι τού προσφέρει λουλούδια [βίντεο]

Μια πολύ ωραία στιγμή βίωσε ο βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας κατά την επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου, όταν ένα μικρό παιδί του πρόσφερε, χοροπηδώντας, ένα μπουκέτο λουλούδια.

Ο 74χρονος βασιλιάς επισκέφθηκε το πανεπιστημιακό ίδρυμα για να τιμήσει την 125η επέτειό του και να εγκαινιάσει τον νέο κόμβο ιατρικής διδασκαλίας πρώτης γραμμής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον κόμβο αυτό θα εκπαιδευθούν οι μελλοντικές γενιές επαγγελματιών του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας (NHS) και θα εργαστούν για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων στον τομέα της υγείας σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως σημειώνει η ανακοίνωση του πανεπιστημίου.

Κατά την άφιξή του, λοιπόν, τον μονάρχη πλησίασε ένα τετράχρονο αγοράκι και του προσέφερε ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια από το φυτώριο του πανεπιστημίου.

Πλάνα από το σημείο δείχνουν το μικρό παιδί να προχωρά μπροστά και να φτάνει διστακτικά κοντά στον βασιλιά, κρατώντας την ανθοδέσμη του, καθώς ο Κάρολος συνομιλούσε με ένα άτομο δίπλα στον μικρό.

Η χαριτωμένη κίνηση από τον πιτσιρίκο έκανε όσους βρίσκονταν στον χώρο να ξεσπάσουν σε γέλια, όπως έκανε και ο ίδιος ο Κάρολος, που φαίνεται να γελάει με το παιδί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο βασιλιάς Κάρολος απάντησε… μειδιάζοντας στην αναφορά για τον Χάρι

Σε άλλο σημείο της επίσκεψης, ο Κάρολος αντέδρασε στα σχόλια ενός μέλους του κοινού για τον πρίγκιπα Χάρι με ένα μειδίαμα, καθώς έφτασε στο πανεπιστήμιο σήμερα.

Καθώς ο βασιλιάς χαιρετούσε τα μέλη του ιδρύματος που στέκονταν έξω από το κτίριο, ένας φοιτητής από το πλήθος ακούστηκε να φωνάζει: «Παρακαλώ, φέρτε πίσω τον Χάρι!».

Αρχικά, ο μονάρχης δεν άκουσε τι είπε ο φοιτητής και ζήτησε διευκρινίσεις από ένα μέλος της ομάδας του, με έναν βοηθό του να του εξηγεί: «Για τον Χάρι, τον γιο σου».

Ο βασιλιάς Κάρολος φάνηκε να μην ενοχλείται από την αναφορά στον δούκα του Σάσεξ, ο οποίος εξαπέλυσε νέες βόμβες στη βασιλική οικογένεια με τα απομνημονεύματά του τον περασμένο μήνα.


Πηγή