Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η πληρωμένη απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε hater που σχολίασε το ταξίδι στο Παρίσι

Οι haters ως γνωστόν δεν γνωρίζουν όρια, βρίσκουν πάντα ευκαιρία να στάξουν φαρμάκι. Οπως συνέβη με μια ακόλουθο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η οποία έκανε ένα άθλιο σχόλιο. Ελαβε όμως πληρωμένη απάντηση από την παρουσιάστρια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε πριν από δύο μήνες περίπου μητέρα και ζει το δικό της ταξίδι της μητρότητας, αφιερώνοντας το χρόνο της στον γιο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο που τους έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι τις προηγούμενες ημέρες έκανε μια μίνι απόδραση στο Παρίσι, με την παρουσιάστρια να ποστάρει μερικές όμορφες φωτό από το ταξίδι της και τις χαλαρές στιγμές που πέρασαν.

Κάτω από μια της ανάρτηση από το Παρίσι, ωστόσο, μια hater βρήκε την ευκαιρία να στάξει φαρμάκι γράφοντας το εξής: «Πόσο παρείσακτο θα νιώθει αυτό το μωρό που κάπου το άφησε η μάνα του». Σχόλιο άστοχο, θλιβερό και κακό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H πληρωμένη απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε hater για το ταξίδι στο Παρίσι

Και ενώ, άλλοι followers ήδη απαντούσαν στην hater καταλλήλως, θέλησε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να της απαντήσει. Μια απάντηση πληρωμένη. «Η μόνη παρείσακτη είστε εσείς στο προφίλ μου», της έγραψε αποστωμοτικά.

Αποστωμοτική απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε hater

Πηγή