Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό θα γίνει γιαγιά – Πώς ανακοίνωσε ο γιος της την ευχάριστη είδηση

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό θα γίνει γιαγιά για πρώτη φορά, αφού ο γιος της Λουί Ντουκρουά ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί με τη σύζυγο του, Μαρί Σεβαλιέ.

Tην χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή το ζευγάρι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας : «Μια περιπέτεια πρόκειται να ξεκινήσει».

Η ανακοίνωση με την βοήθεια του σκύλου τους

Δημοσίευσαν με γλυκιά φωτογραφία με τον σκύλο τους, ο οποίος φορούσε μια μπαντάνα που έγραφε «σύντομα μεγάλος μεγάλος αδελφός».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος είναι ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό

Ο Λουί είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της Στεφανί και του πρώην συζύγου της Ντανιέλ Ντουκρουέ. Γνώρισε τη Μαρί στις Κάννες ενώ ήταν συμφοιτητές σε κολέγιο. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2019 στον ίδιο καθεδρικό ναό που έγινε ο θρυλικός γάμος της Γκρέις Κέλι, της γιαγιάς του Λουί με τον πρίγκιπα Ρενιέ το 1956 σύμφωνα με το tatler.

Η Στεφανί του Μονακό με τα τρία της παιδιά και την νύφη της
Η Στεφανί του Μονακό με τα τρία της παιδιά και την νύφη της

«Ήμουν πολύ δεμένος με τον παππού μου» δήλωσε ο Λουί τότε, εξηγώντας την επιλογή του χώρου για τον γάμο του. «Και ήθελα να είναι εδώ μαζί μου. Κάποια στιγμή, θα είναι μαζί μου κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής. Γι’ αυτό το επιλέξαμε και η Μαρί με στήριξε πολύ σε αυτή την απόφαση, παρόλο που ο χώρος είναι μεγάλος και υπάρχει πρωτόκολλο. Αλλά ήταν ο μόνος τρόπος για να είμαι μαζί μας ο παππούς μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στιγμιότυπο από τον γάμο του Λουί Ντουκρουά με την Μαρί Σεβαλιέ
Στιγμιότυπο από τον γάμο του Λουί Ντουκρουά με την Μαρί Σεβαλιέ

Να σημειωθεί πως ο Λουί είναι 15ος στη σειρά διαδοχής του θρόνου και το παιδί τους, όταν γεννηθεί θα είναι στην 16η θέση.


Πηγή