Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

«Η πρώην γυναίκα του Φλωρινιώτη είναι 10 χρόνια ζευγάρι με τον αδελφό μου»

Την κάμερα του Happy Day υποδέχτηκε στο σπίτι του ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος προσχώρησε σε μία αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση του με τον Γιάννη Φλωρινιώτη, με τον οποίο έμεναν στην ίδια πολυκατοικία.

Ο λόγος για το Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος μεγάλωσε στην ίδια πολυκατοικία με τον τραγουδιστή, αλλά δεν είναι αυτό το μόνο που «συνδέει» τους δύο άνδρες. Όπως αποκάλυψε, ο παρουσιαστής του Open, ο αδελφός του εδώ και 10 χρόνια έχει σχέση με την πρώην σύζυγο του Γιάννη Φλωρινιώτη. Κάτι για το οποίο ο ίδιος ειδικά στις αρχές, ένιωθε άσχημα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

«Έμενα στην ίδια πολυκατοικία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Γιάννης ήταν μεγάλος σταρ. Ήμουν στην πολυκατοικία από παιδάκι. Οκτώ-εννιά χρονών διάβαζα για το δημοτικό, δεν καθόμουν και ήρεμος και άκουγα από κάτω “Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα”. Είχα μάθει όλο το ρεπερτόριο. Η γυναίκα του Γιάννη Φλωρινιώτη είναι με τον αδελφό μου μαζί. Είναι ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια. Αυτά έγιναν μέσα στην πολυκατοικία. Και ένιωθα πολύ άσχημα. Γιατί ήμουν τόσο φίλος με την Άννα και τον Νικολάκη. Πάω στον Γιάννη και του λέω: “Γιάννη μου, μπορεί και να μην ξαναμιλήσω στον αδελφό μου, δεν θέλω να χαλάσουμε τη σχέση μας. Μου είπε: “Δεν πειράζει”. Δεν έχουν παιδί, αλλά ζούνε μαζί πάρα πολλά χρόνια» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

localStorage.clear();


Πηγή