Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η πρώην κολλητή της Μαντόνα την κατηγορεί ότι δεν δίνει δεκάρα για τους θαυμαστές της

Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόντα, δεν νοιάζεται για τους θαυμαστές της. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται μία πρώην στενή φίλη της στην ένορκη κατάθεσή της.

«Η Μαντόνα δεν απαντάει στα ηλεκτρονικά μηνύματα των θαυμαστών της. Δεν την νοιάζει», δήλωσε η πρώην φίλη της ποπ σταρ, Ντάρλιν Λατζ, η οποία επιχείρησε να δημοπρατήσει προσωπικά αντικείμενα της τραγουδίστριας.

Η φιλία των δύο γυναικών κράτησε για περίπου 20 χρόνια και αυτή διαλύθηκε πριν από περίπου δέκα χρόνια. Η Μαντόνα κατάθεσε μήνυση κατά της Λατζ επειδή προσπάθησε να πωλήσει «πολύ προσωπικά αντικείμενα» όπως ένα ζευγάρι φορεμένων σατέν εσωρούχων και μία ερωτική επιστολή από τον ράπερ Τούπακ Σακούρ που στάλθηκε στην Μαντόνα το 1995 αλλά ποτέ δεν την διάβασε.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε πώς έφτασε στα χέρια της αυτή η επιστολή είπε ότι η «Μαντόνα δεν χειριζόταν την αλληλογραφία της, δεν την ένοιαζε».

Η κολλητή της Μαντόνα ισχυρίστηκε ακόμα ότι μέχρι το 2008 δεν γνώριζε ότι έχει στην κατοχή της αυτήν την επιστολή και το ανακάλυψε όταν ξεκίνησε να αρχειοθετεί την αλληλογραφία της ποπ σταρ. Η Μαντόνα έμαθε για την επιστολή όταν η Λατζ την έβαλε σε online δημοπράτηση, το περασμένο καλοκαίρι, με τιμή εκκίνησης τις 100.000 δολάρια, όμως αποσύρθηκε από τη δημοπρασία τον Ιούλιο μαζί με τα υπόλοιπα αντικείμενα ύστερα από δικαστική απόφαση για προσωρινή αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

localStorage.clear();


Πηγή