Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Η πρώην μις Ταϊλάνδη ήταν στο μοιραίο ελικόπτερο στο Λέστερ

Παγκόσμια θλίψη προκάλεσε η είδησης συντριβής του ελικοπτέρου που ανήκε στον ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, στο οποίο επέβαινε τόσο ο ίδιος όσο και άλλα τέσσερα άτομα, με αποτέλεσμα τον θάνατο και των πέντε.

Μεταξύ αυτών ήταν και η πρώτη επιλαχούσα στον διαγωνισμό Miss Universe της Ταϊλάνδης. Ο λόγος για την Νουρσάρα Σουκναμάι (Nursara Suknamai), 33 ετών, η οποία πέθανε μαζί με τον 53χρονο Άγγλο πιλότο, Έρικ Σουάφερ, ο οποίος στο παρελθόν πετούσε και μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, η 46χρονη, Ιζαμπέλα Ρόζα Λέχοβιτς, Πολωνή στην καταγωγή, η οποία διατηρούσε σχέση με τον Σουάφερ και ο Κάβεπορν Πουπάρε (Kaveporn Pupare), συνάδελφος της Σουκναμάι, που εργαζόταν στην τηλεόραση.

Οι σελίδες κοινωνικών μέσων δικτύωσης της πρώην βασίλισσας της ομορφιάς είναι γεμάτες με φωτογραφίες της με παίκτες της Λέστερ, συμπεριλαμβανομένων των Χάρι Μαγκουάιρ και Τζέιμι Βάρντι, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Telegraph» και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η φανατική της γιόγκα Ταϊλανδή δημοσίευε συχνά στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της στο Instagram καθώς και άλλα πλάνα από τη Βενετία, το Μιλάνο, τη Νίκαια, το Παρίσι, το Royal Ascot και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της FIFA στη Ρωσία το καλοκαίρι.

Το 2005, έφθασε στη θέση της επιλαχούσας στον διαγωνισμό Miss Thailand Universe και κέρδισε στον διαγωνισμό «Miss Photogenic», προτού αρχίσει καριέρα στο γυαλί… Έχει πρωταγωνιστήσει σε σαπουνόπερες στη χώρα της, από το 2007 έως το 2013 και στη συνέχεια άρχισε να εργάζεται ως βοηθός του Σριβανταναπράμπα.

localStorage.clear();


Πηγή