Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η πρώην σύζυγος του Έλβις αποκαλύπτει πως «ήξερε τι έκανε» όταν πέθανε

Όλα άλλαξαν τόσο για τη μουσική όσο και τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας όταν έφυγε από τη ζωή ο «Βασιλιάς».

Ο οποίος υπέφερε μεν από μια σειρά προβλημάτων υγείας, όπως πίεση, γλαύκωμα και ένα θεματάκι στο συκώτι του, ο θάνατός του ήταν πάντως μεγάλο σοκ για όλους.

Η Priscilla μας λέει όμως σήμερα πως ο Έλβις το πήγαινε φιρί-φιρί να πεθάνει από υπερβολική δόση.

Σε ντοκιμαντέρ του HBO («Elvis Presley: The Searcher») που θα βγει σύντομα στην κυκλοφορία, η πρώην σύζυγός του λέει χαρακτηριστικά ότι ο Έλβις «ήξερε τι έκανε» στις τελευταίες και μοιραίες αυτές στιγμές του.

Όταν ρώτησαν δηλαδή την 72χρονη σήμερα Priscilla για τον εθισμό του «Βασιλιά» στα ναρκωτικά και γιατί δεν αναζήτησε ποτέ βοήθεια.

«Ήξερε τι έκανε και οι άνθρωποι έλεγαν ‘‘γιατί δεν έκανε κάποιος κάτι’’», μας λέει, πριν σημειώσει πως αυτό το δεύτερο δεν ήταν αλήθεια: «Οι άνθρωποι του στενού του κύκλου έκαναν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να πει στον Έλβις τι θα κάνει. Θα σε έδιωχνε γρηγορότερα και από γάτα που γρατσουνάει. Θα το προσπαθούσαν και δεν θα συνέβαινε ποτέ».

Οι δηλώσεις της αναμένεται να προκαλέσουν τους πιστούς του θιασώτες, που νιώθουν σαν κάποιος να τους στέρησε τον Έλβις στα ξαφνικά. Πόσο μάλλον που πριν λίγους μόλις μήνες ο πρώην ατζέντης του, Joe Esposito, μίλησε για φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του «Βασιλιά». Όπως είχε δηλώσει στο Radar, το σημείωμα του Έλβις έγραφε υποτίθεται: «Χρειάζομαι μια μακρά ανάπαυση. Αηδίασα και κουράστηκα με τη ζωή μου».

72010113612

Η Priscilla λέει τώρα πως ο εθισμός του Πρίσλεϊ ξεκίνησε όταν κατατάγηκε στον στρατό το 1958 και τον έστειλαν στη Γερμανία, όπου ένας αξιωματικός του τον μύησε στην αμφεταμίνη: «Έκαναν γυμνάσια που εκτελούνταν αργά τη νύχτα, κι έτσι τους έδιναν χάπια. Έτσι ξεκίνησαν όλα»…

localStorage.clear();


Πηγή