Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά από σχεδόν ένα μήνα

Τις τελευταίες μέρες όλοι ψάχνουν να βρουν που είναι η Μελάνια Τραμπ. Μετά από σχεδόν έναν μήνα «εξαφάνισης» η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έδωσε σημεία ζωής!

Η Μελάνια Τραμπ είχε να εμφανιστεί δημόσια από τις 10 Μαΐου. Ακολούθησε η αιφνίδια εισαγωγή της στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εγχείρηση στα νεφρά. Και μετά η είδηση πως δεν θα συνοδεύσει τον Ντόναλντ Τραμπ ούτε στη G7 στον Καναδά ούτε στη Σιγκαπούρη για τη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, στις 12 Ιουνίου.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από σχεδόν έναν μήνα. Συνόδευσε τον σύζυγό της σε εκδήλωση, στο Λευκό Οίκο, προς τιμήν των οικογενειών των στρατιωτών που έπεσαν στο πεδίο των μαχών. Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες από την περίσταση στο λογαριασμό της στο twitter για του λόγου το αληθές.

Η Μελάνια επικοινωνεί με τον κόσμο μόνο μέσω του λογαριασμού της στο twitter, διασκεδάζοντας τις φήμες σχετικά με την πολυήμερη «εξαφάνισή» της και τονίζοντας πως είναι καλά στην υγεία της και περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

localStorage.clear();


Πηγή